Ако си неблагодарен ще ти се отнема

Радостта идва от това да виждаш положителното в живота. САМО тогава ще можеш да живееш в душевна лекота, здраве и щастие.

В една и съща ситуация хората виждат различните неща. Всеки гледа това от което той самия се вълнува и интересува-фитнес треньорите- телата, зъболекарите зъбите. Колкото хора, толкова и възприятия. Едно и също 10 човека ще го видят различно, това е тяхната си реалност в техния си свят.

Истината е една за отделния човек.

И от тук тръгват всички конфликти. Всеки си живее в неговия си свят и го защитава.

Върху какво се фокусираш? Това е изпит

Правилния начин  да гледаш към заобикалящото е когато виждаш позитивното. Ако ти забелязваш + в другите това ще издига теб.

Очите са прозорец към душата. Те са с най- голямото влияние към нея от всички сензори в човешкото тяло ( уста, очи, нос). Ти се съединяваш, сливаш, ставаш част от това което те виждат. То повлиява директно на теб и или я издигат или свалят. Ако гледаш само физическото –външното ще станеш материалист. Ако гледаш негативното, не чистото ти се свързваш с него. Това е неправилно и унищожава твоята енергия. Свързвай се с хубавите неща. Качествена храна и козметика, приятни аромати, красиви места, подбрани думи, информация, филми, статии..

Внимавай какви хора следваш в соц. мрежи – ти поемаш част от тяхната енергия и не винаги можеш да разбереш реално каква е тя. Това което ти се показва не винаги е това, което е.

Когато се озлобяваш, гневиш, съдиш останалите, говориш не хубаво за тях, ти правиш грях и това сваля ТВОЯТА душа. Остава петна по нея.

Игнорирай негативното и виждай положителното. В началото ще ти изисква големи усилия- особено ако си песимист по природа-има хора така се раждат, но с времето ще става автоматично. Ще носиш благословение и добра енергия както на себе си така и на останалите.

Опитвай се да гледаш на всички хора с позитивност и да се радваш. Ако някой направи не добро нещо прояви разбиране- ОТДЕЛИ ЧОВЕКА  (ДУШАТА му) от постъпката.

Радостта е най-важната, а тя идва само когато гледаш на света по този начин- позитивно.

Как да постигнеш това?

Прегърни и приеми РЕАЛНОСТТА СЕГА. Без значение каква е тя на момента. Спри да се връщаш назад в миналото и не живей с надеждата, че някога си в бъдещето ти ще бъдеш щастлив. Живота НЕ работи по този начин. Това ще те държи в нещастието и тъгата. Бъди ЩАСТЛИВ и БЛАГОДАРЕН с ТОВА което имаш точно в тази секунда. То е най-доброто от което имаш нужда –нито повече, нито по-малко- изчислено е до милиметър. Вс-ния никога не греши в преценката си. Това не означава да не се стремиш и да не искаш повече НАПРОТИВ, трябва да се развиваш- задължен си, но ПРИЕМАЙ с радост нещата, които получаваш СЕГА каквито и да са- защото те са за твое ДОБРО, дори и да не го осъзнаваш. Повечето хора не живеят в реалността и не я разбират- живота е това което получаваш СЕГА, не утре или вчера. И то е перфектното, за да се издигаш, развиваш, подобряваш. Ако ти го оцениш и благодариш за него след това ще получиш много повече! Благодарността намалява проблемите.

Понякога някой попада в ситуация, в която не се чувства добре- близките го разочароват, нещо не хубаво става- проваля му се работата. Тогава той се възпротивява казвайки:

‘‘ Не желая това да се случва на мен‘‘ и започва да се противопоставя, бори, измъчва. И не иска да ПРИЕМЕ реалността, но така отказва и ДОБРОТО и си прави живота много по-труден.

Прегърни това СЕГА такова каквото е. Имай доверие и ВЯРА.

Виж ПОЛОЖИТЕЛНОТО на случващото се- ВИНАГИ има такова и продължи напред. Ако реагираш правилно там ще те чака нещо много по-хубаво. Това е ТЕСТ-  минеш ли го успешно получаваш подарък, иначе ще става по лошо, а ти по-слаб.

Благодари на Вс-ния КОГАТО срещнеш ПРОБЛЕМ- тогава най-много благодари! Заболява те ръката?

‘‘ Благодаря ти Г-ди (не е религ.), че имам ръка, а и другата не ме боли…‘‘

Това което имаш е повече от онова, което нямаш. Приеми своята реалност и след това ще стане много по-добре. Всичко от С-здателя е ХУБАВО и САМО ЗА ДОБРО. Това, което ти се случва от него е ЗА ДА ТЕ ПОВДИГНЕ! Радвай се!

Получаваме проблем след проблем, за да си кажем

‚Колко добре си беше преди, как не го разбирах‘. Когато не приемаш реалността и се съпротивляваш с НЕГАТИВНОСТ към нея става по-лошо.- така работи живота, това е закон. Ако си неблагодарен ще ти се отнема! Благодарността повдига човека, душата и притегля като магнит хубавите неща, хора и  ситуации.

Ако си неблагодарен Г-д ще ти изпраща проблеми, ЗА ДА започнеш да ОЦЕНЯВАШ това, което си имал и което си загубил.

Научи се да се Фокусиаш в позитивното и реалността ти постепенно ще се измени.

Повиши и изчисти енергията, организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *