Ако ти мразиш някой в мислите си и той ще мрази теб. Разбери още 20 тайни, които трябва да знаеш за мислите ти

Съдиш ли в ума си и теб ще те съдят.

Мразиш ли някой в мислите си и той  ще мрази теб- ще се отрази като в огледало. Това е природен закон.

‚‚ Мяра за мяра ‘‘- така работи света ни. Виждай хубавото в другия. Изпращай положителни и любящи мисли към хората, те автоматично ще ти връщат същото.

♥ Ако ти забравиш за някой и той ще забрави за теб.

Виждаш ли другия успешен, умен, богат, можещ той ще става точно такъв. Забелязваш ли повече кусурите му така ще го блокираш и сваляш надолу. Негативното в него ще расте още повече.

Биеш ли се с някого в мислите си, той ще ти отвърне със същото и в реалния ти живот.

♥ Първо работи и промени себе си като се опитваш да мислиш и гледаш  на околните само с добро око и те ще се изменят към положителното и от разстояние.

♥ Мисли на тъга затварят благословията в човека. Корена и е гордостта.

♥ Всички грехове тръгват първо от мисълта.

Грях направен в мислите също е грях- душата ти е там където се намират те. Виж дали си на мястото на което искаш и трябва да си.

♥ Независимо какво ти се случва винаги мисли: ”Всичко е от Вс-ния и е само за мое добро”  и в края наистина така ще бъде.

♥ Мислиш ли лошо и в страх привличаш негативна енергия даже и да си добър и праведен човек

Ако си уверен, че си красив и останалите ще те виждат и възприемат като такъв дори и да не си в действителност.  Важи и за работа, бизнес, успехи.

Всеки път когато се съмняваш, в теб нещо се свива. Ставаш по-малък,  дребен, замръзнал- умираш  душевно.  Появи ли се вяра и увереност- тогава  започваш да светиш, да летиш, да се разширяваш . Ставаш по-голям, силен, можещ, успяващ.

Това което мислиш определя което чувстваш и същата енергия ще получаваш и в реалността, но в още по-голяма сила.

Злобните ти, завистливи или отмъстителни мисли към другите убиват теб– твоите душа и тяло ( сила, настроение, увереност, здраве)

♥ Когато си строг към някого в този момент мислиш себе си за повече от него.

♥ Съдиш ли другия в мислите си, той ще иска да стои на дистанция от теб. Така ще го отдалечиш от себе си.

Първите 3 секунди в които дойде някаква не добра мисъл тя не е от теб, а от не доброто което е в ума ти. Поддадеш ли му се тези мисли ще станат и твои и ще влезнеш в капана на негативността и тревогите.

♥ Хората които мислят негативно са свързали ума си с не добри сили и енергия.

Натрапчиви мисли към друг човек са сигнал че трябва да направиш разкаяние към същия и да видиш и признаеш и твоята грешка в ситуацията на конфликт, защото такава със сигурност има.

Прости и забрави. Това ще ти позволи да се издигнеш на по-високо духовно ниво и съзнание.

Ще станеш по-радостен, спокоен, успешен, ЕНЕРГИЧЕН, щастлив. Ще се откъснеш от негативното и ще се прикрепиш за положителното. Правиш го заради теб си.

♥ Ако първото което видиш в някой човек е недостатък, това значи че се мислиш за по-добър от него и имаш гордост в себе си върху която трябва да работиш. На горделивите хора се случват много не хубави неща.

Изпращай към близките си мисли на обич и вяра. Това ще ги повдига. Съжаляваш ли ги ще става още по-жалки и ще падат.

♥ Правилния Контрол над страстите и моментните въжделения ( храна, пиене, гняв, интимност) изкачват душата на по-високо ниво. Физически това се усеща като по- спокоен ум, положителни мисли. повече вяра, доброта,  обич, приемане или оставаш заклещен в ниското– в негативността , ГРИЖИТЕ и проблемите.

Най-голямата БИТКА на човека в днешния свят е тази със собствените му МИСЛИ. Тя се намира вътре в ума ти. Осветиш ли истинския ти враг на 90% си го победил.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *