Безкрайна радост, как да я постигаш?

Всичко което правиш в този живот се движи на принципа

ЖЕЛАНИЕ – МИСЪЛ (действие) НАСЛАДА.

Поискваш нещо, появява се мисъл и план за действие и отиваш към него, за да му се насладиш.

Ние сме създадени за да имаме удоволствие от този свят и всичко което правим е единствено с тази цел .

Има 2 вида удоволствия :

Материални удоволствия (от храна, пиене, интимност, почивки, купони, дрехи, футбол, забавни предавания, новини, филми  т. н.) в тях има и хубаво, човек не трявба да се отделя напълно от света, който го заобикаля и от тези уд-вия, но – те са с ограничена радост и с лимит, и когато свършат задължително остават след себе си усещане за духовна пустота.

Колкото повече материални удоволствия си позовляваш, по- голяма ще е празнината след това и по-трудно ще се запълва!

Тогава идват депресии, тъга, неспокойствие, неудовлетвореност. В тази ситуация човек обвинява другите ( шефа, жената, съдбата) за което му се случва без да, осъзнава че проблема е в него си.

Духовни удоволствия– Духовността е над природата, тя е свързана с безкрая, при нея няма лимит. Това е свръзката ти с Твор-еца (и с душата ти).

Само чрез този контакт тя се усеща заредена, удоволетворена, в мотивацията, в трепета и в силата.

Постига се чрез всекидневна работа и усилие. Това е процес в който трябва да надграждаш и така постепенно да се повдигаш. Не става за един ден! 

Как да ги правиш?

♥ Мисия (развитие, даване, разрастване, творене- където си силен, имаш таланти, възможности и влечение )-Прави задължително в радостта или ще блокираш благословията, нищо че си в предназначенито си!

♥ Добри дела- когато даваш на правилното място и запълваш празнината и липсата на друг- ти зареждаш душата си.

Молитви към Висшата сила

Живот по правилата на С-здателя в Неговия свят ( без лъжи, кражби, изневери, омраза, похот, его, съдене на др., клюки, злословие, идоли, сладострастие и мн. др.)

♥ Всеки ден нови знания, които ти помагат да растеш

♥ Работа над себе си и негативните ти черти -(завист, гняв, ревност, ненавист…

Намали, махни, балансирай, насочи )

Контрол над храната , зависимостите  и страстите и грижа за физ. тяло, за да е здраво и силно за мисията която има.

 

Само тогава ще успяваш да сваляш духовна енергия от Небесата и душата ти ще се усеща заредена. Ще свържеш себе си с  Т-реца и твоите желания всъщност ще бъдат НЕГОВИ, мислите и действията ти ще Го следват и така ще успееш да стигнеш до това място в което насладата ти ще е постоянно с теб. Защото ще сте заедно с Вс-ния и тази радост няма да може да бъде премахната, с времето ще се увеличава.

Душата ти ще е пълна, щастлива, енергинча и няма да усеща празнина- рая наземята.

Или ще следваш твоя си начин и ще избираш повече мат. удоволствия и всеки път ще стигаш до точката в която радостта ще бъде изгубена, ще свърши и ще изчезне.

ЩАСТИЕТО Е ЛИЧЕН ИЗБОР! Също както избираш дрехите и парфюма си. Ако го нямаш виж на кое слагаш ПРИОРИТЕТ и измени пътя, вече имаш инструментите или ще стоиш в негативността, скуката, в пустотата и  в неудовоетворението.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *