История за щастието

 

Някога, много отдавна, Щастието било дадено на Човека в изобилие. Не било нужно той да се бори за него или да полага усиля, то просто си присъствало в ежедневието му и било част от неговия живот. Но въпреки това, Човекът все се оплаквал и недоволствал за всичко. Не оценявал онова, което имал.

Виждайки какво се случва, един ден ангелите …Вижте повече

Човешката логика и знние срещу божествената

Човешката логика и знания се сменят, те са непостоянни.

В миналото например аспартама се е считал, като революционен заместител на захарта, днес вече го свързват с близо 100 болести  и се препоръчва да бъде избягван.

За разлика от божествената мъдрост и истина, която е била актуална преди хиляди години и която остава непроменена и до днес. Тя е стабилна, устойчива, непоклатима, вечна …Вижте повече

Не лъжи!

Когато човека свиква да лъже, той сам си създава илюзорен, нереален свят, който не отговаря на действителността. Лъжата буквално го откъсва от РЕАЛНОСТТА.

Ти не можеш да преценяваш кое е истина, правилно и кое не: ♦ Доброто започваш да виждаш като зло и обратното. Губиш връзка с настоящето. ♦

Например:

Човек, който е с отворено сърце към теб, искрени, приятелски и чисти намерения ти …Вижте повече

Любовта ще спаси света

Любовта ще спаси света

Замисяли ли сте се някога какво е
Люб💕вта?

Тя има много проявления (майка към дете, приятел към приятел, от човек към домашен любимец и т. Н), но тук става въпрос за тази любов, която е между мъжа и жената.

Науката я обяснява като физически и химически реакции. Силното привличане и химията между 2-мата говори за добра съвместимост в гените и …Вижте повече

домашен здравословен сладолед

Необходими продукти:

♥ 1-2 банана

♥ кофичака обезмслен или обикновен гръцки йогурт (може и кисело мляко с висок % мазнини)

♥ канела на вкус

♥ Плод по избор за декорация

Блендирате всичко и слагате във фризера за няколко часа. След като замръзне сместа блендирайте отново, украсете с плодове по желание.

Може да се консумира и така като крем, без да се слага във фризера.