КЛЮЧЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХЪТ

КЛЮЧЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХЪТ

Има само един ключ към щастието в живота на човека. Това е ПРОМЯНА на неговите негативни качества и характер. Това е и единствения път към хубавите неща и сбъдването на мечтите. Чрез труд и работа  върху теб самия.

Ако ти НЕ използваш правилно своя ключ ще загубиш всичко, което имаш в себе си.

ПРИТЧА:

Имало един човек, който притежавал …Вижте повече

Събуди се!

СЪБУДИ СЕ

 

Виж знаците. Няма нищо случайно.

Света е създаден заради човека и всичко в него му говори и подсказва по някакъв начин за пътя, по който върви, проблемите и въпросите, които изникват в него. Колкото повече се настройваш на тази вълна и отваряш съзнанието си, толкова повече ще ги забелязваш тези отговори и знаци. ♦ Б-Г се разкрива пред тези, които го …Вижте повече

Имаш неразрешим проблем

Имаш неразрешим проблем.

Човекът понякога се изправя пред препятствия, които му изглеждат не лесни дори не разрешим. Той е в ниското ( липса на воля, , песимизъм, гняв, болка, вина, негативизъм, черногледство, страх, отчаяние, тъга, несигурност и т.н.)  и не знае как да постъпи.

Ако ти нямаш в живота това, което наистина искаш е защото или не го искаш достатъчно или все …Вижте повече

СЪДБАТА СИ ТИ

СЪДБАТА СИ ТИ

Хората са склонни да обвиняват другите за своите неуспехи…държавата, вселената, Б-г, съдбата. Между другото Атеизмът е един от най-големите грехове, още по-голям грях обаче е да вярваш в твои си Б-Г, различен от тази магическа сила сътворила света и вселената ни.

Но Съдбата всъщност си ТИ. И никой за нищо не ти е виновен. Заобикалящия те свят е огледало …Вижте повече

Промени се и тогава ще постигнеш всичко

От неправилния начин на живот- не хубава храна, среда, негативни емоции и преживявания в миналото, човека натрупва много мръсотия в себе си- в тялото, в съзнанието.

Тази мръсотия пречи на него той да преценява РЕАЛНО света, хората и това, което му се случва. ♦ Правилното вижда като неправилно, доброто като зло и обратното. ♦

Ако ти се с запушена енергия,

срещу теб може да стои всичко, …Вижте повече