Силата на НАВИЦИТЕ ни

Хората сами придобиваме НАВИЦИ, които след това се превръщат в наша втора природа. Щом сме ги създали един път съзнтелно или несъзнателно, те стават част от нашия живот и му влиаят. Добри или лоши, те НЕ подлежат на разума ни…
.🍏.
Ние просто искаме нещо и го правим…Дори и да знаем, че не е много ОК. Вместо да закусваме пием кафе с …Вижте повече

Трябва ли да почиваме за по-добър и бърз резултат или е по-добре да пропуснем? (Свободно хранене)

В опита си да постигнем по-бързо желаната визия и тегло хората сме готови на всякакви ограничения и лишения. Ние си мислим, че ако станем КРАЙНИ в действията си ще достигнем най-лесно целта си. Това което ни се струва логично, обаче не винаги означава че е правилно!

Звучи ‚логично‘ че за да постигнеш стегнато атлетично тяло трябва да тренираш всеки ден …Вижте повече

Бъди активен, действай!

Света в който живеем се изгражда основно от действията ни. Ние не можем да направим абсолютно нищо без да действаме.

Искаме да си хапнем ябълка, но за да го направим трябва да раздвижим тялото си, да излезем от вкъщи, да отидем до дървото в градината, да я откъснем, измием и чак тогава да я изядем.

🔸Ние отиваме до възможността, а не обратното.🔸

Такива …Вижте повече

Как да се справим с внезапни пристъпи на паника и страх без лекарства. ( паник атака)

 

Всеки един от нас е попадал в ситуация на внезапен страх, уплаха, паника. Понякога за това може да има явна причина: пътувате за работа и се сещате, че сте забравили ютията включена. Но има и случаи в които причината е неясна, а ситуацията необяснима. Както си вършите обичайните задължения и изведнъж ви обзема невероятно притеснение, последвано от физически симптоми като …Вижте повече

Как да подсилим излъчването си?

Всеки човек има различно излъчване. Това е енергията която струи от нас. На практика тя не може да се види, но може да се усети от  околните, особено ако са по-близко.  Хората, животните, растенията, дори и неодушевените предмети също имат излъчване. Както и земята-  магнитно поле. Излъчването на хората и животните е постоянно променящо се.

 Здравия човек има силно излъчване и …Вижте повече