Измени съдбата си днес

ВАЖНО ! Мъдреците казват, че има отреден един ден от С-здателя (съвпадащ със сътворението на света) в който цялото човечество минава пред Вс-ния на съд– Всеки един БЕЗ изключение от пол, религия, възраст.

Тази година този ден се пада ДНЕС. Това е и времето в което се ОТСЪЖДА всичко за хората за следващата им една година: пари, успехи, здраве, любов, бизнес, деца, брак, живот или смърт и т.н. Това, което се отсъди в този ден остава неотменимо. Ако присъдата ти е добра можеш нищо да не правиш по цял ден и успехите да се стичат към теб един след друг и обратното. Ако е отсъдено не добро каквото и да правиш няма да ти се получава. Днес и утре Не трябва да спиш през деня, за да не проспиш успеха си.

Как да променя присъдата към по-добро?

Няма страдание без грях. Греха слиза от небесата следван от наказанието. Те се спускат в света заедно. Човека освен със своите действия прави нарушения и с мислите си.

Но света е създаден с това условие, ако падне да стане. Изправи се!

Г-д не иска да увеличава страданието на грешниците, той иска да Ч У Е тяхното  РАЗКАЯНИЕ.

 За това е дал и такава възможност и специален ден като този днес на нас хората.

 Това е времето предопределено от С-здателя в което всеки може да поиска извинение за всичко сторено до този момент. Волно или неволно. Той е много по-склонен да прости от всеки друг път. Ако го изпуснеш правиш грях.

 *ПРОСТИ и ТИ!

 Ти също трябва да простиш на всички хора, които са те наранили и в сърцето ти да НЯМАШ негативни усещания към тях.

Прощавайки на другите ти ИЗЧИСТВАШ боклука даже и от миналите си животи. Така отпушваш канала на божествената енергия и променяш съдбата си към по-добро.

Ако дължиш на някой нещо дай му гo. Пари, книга, извинение. Опитай се да го обещетиш по някакъв начин.

 Не забравяй да простиш и на себе си. Каквото и да си сторил няма нищо непоправимо. Всяка  секунда е нова възможност да се поправиш. 

Ако ти казваш: ‚‚аз не мога да простя на този човек, той много ме е наранил‘‘ ( или го мислиш към себе си)

пречиш на Г-д да прости ТВОИТЕ грехове.

 ”Това е твоя начин и аз ще правя като теб‘’ -Б-г

 *Поискоай прошка от хората които си наранил умишлено или неумишлено. Г-д винаги е готов да прости нашите прегрешения, но ако някой човек отказва да го направи към теб, тогава се усложнява ситуацията и това блокра кармата и на 2-те лица. Анулирай ЕГО-то. То ти пречи да почувстваш любовта и във физическото си тяло и усещания.

 *ПРИЗНАЙ СВОЯ ГРЯХ

Всеки пада , но Г-д се интересува от изправянето. Разкай се за стореното!!!

Това има силата да изкорени греха от самото му начало.

Разкаянието е средство за възстановяване на духовността на човека и света, това ги връща на мястото където са били преди греха. То има силата да ИЗКУПИ направеното в миналото. Някой грехове могат да бъдат много силни ‘да разкъсат духовните светове и да стигнат право до Царя/  С-здателя’, но дори и те могат да получат ИЗКУПЛЕНИЕ чрез РАЗКАЯНИЕ.

Разкаянието е едно от чудесата сътворени преди самия ни свят. То е творение на Г-д, не на човека и е със специална божествена сила и важност. Разкаянието е една от основите върху която стои света. И може Умишлените грехове да превърне  в НЕумишлени. То е отвъд нащия свят и за нас е трудно да го разберем напълно.

Разкаянието изчиства греха. При по-сериозни провинения, обаче ще се наложи да се премине и през страдание и само покаяние няма да бъде достатъчно. Болката в живота на човека идва от любовта на Б-г.

Никой НЕ може да те накара да ПРИЗНАЕШ своя грях или да ПРОСТИШ, ако сам не пожелаеш даже и самия С-здател. Това  е единстведно в твоите ръце и по твоята воля.

Как се прави разкаяние?

Под формата на молитва отправена ЕДИНСТВЕНО към С-здателя, който НЯМА форма, пол, образ, не е картина, рисунка, предмет или светиня. (тук НЕ става въпрос за религия изобщо- религии стотици Г-д е ЕДИН ЕДИНСТВЕН). Не ти е нужен посредник- Затваряш очи и сте само ти и Той.

Когато се молиш знай, че Г-д те ЧУВА. Той знае всеки трепет на сърцето ти. Наясно е с всичко.

Човека се ИЗПРАВЯ и на ГЛАС ( или шептейки, така че да сам да чува гласа си) казва за греховете, които е извършил- ПРИЗНАВА и РАЗКАЗВА за стореното като обяснява ЗАЩО го е направил.  Обяснявайки причината ти можеш да измениш миналото. -‚Излъгах защото исках да се защитя‘ -‚Откраднах защото бях гладен, а нямах пари‘ -‚Изневерих защото нещо ми липсваше във връзката‘ Казва, че се СРАМУВА от постъпките си и след това се ИЗВИНЯВА и ИСКА ПРОШКА, като дава ОБЕЩАНИЕ на Б-г, че се ОТКАЗВА от ЛОШОТО и слага граница от греха и от този момент нататък става нов човек. Никога НЕ давай обещания, които не можеш спазиш особено към Г-д. Ако нарушиш обета, който си дал и пак сториш същия грях, след това ще стане много лошо и трудно и може да направиш така, че да е все по невъзможно да ти се прощава за в бъдеще. След като се покаеш ще ти бъде изпратен ИЗПИТ, свързан с това за което си казал, че няма повече да правиш. Ако го минеш УСПЕШНО разкаянието ти е ПРИЕТО. Освен за своите грехове помоли Б-г да бъде милостив и да прости и тези на твоите близки и всички останали хора по света.

 

Изчисти енергията, организма и съзнанието си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *