Виждай потенциала в човек. Така ще му помогнеш да расте

Всеки човек е с потенциал за вяра, осъзнаване и разбиране за съществуването на една единна Ви-сша сила управляваща всичко съществуващо и направляваща хората и което им се случва, но на някои, това разбиране е все още изключено в съзнанието и ума.

Ако ти не си от тях трябва всеки ден да благодариш на Тв-реца, че те е избрал и отделил.

Това е привилегия и огромен подарък, който не се дава на всички.

Но заедно с това имаш и голяма отговорност! С-здателя е направил така, че всеки духовно осъзнат човек  има някой скъп и любим, който е все още неосъзнат. В повечето случаи тези хора са няколко (брат, сестра, родители, дете, половинка, приятели.)

Неосъзнатия върви по не добрия път и пада пред очите ти (лъже, краде, изневерява, не живее в мисия, пилее ценно време, клюкарства, злослови, в депресия е.) Ти му говориш, а той не те чува…

Твоята задача е да си избереш поне 1 такъв любим и неосъзнат човек и малко по малко да започнеш да го осъзнаваш и събуждаш.

Представи си че имаш работа с малко детенце.

И това е част от мисията ти в този свят и за да я завършиш успешно, единствения начин е да действаш с обич, а не от ЕГО ( ”аз знам, аз съм повече от теб”) 2 – рото ще те провали. 

Имаш да вършиш постепенна работа. Трябва да разбиеш стена, а някои стени са от бетон.

Виждай потенциала в човека, имай вяра в него/ нея.

В почти всички случаи духовно неосъзнаттия всъщност е по-мъдър и духовен от теб самия и ако успееш да го разбудиш и му помогнеш да се съвземе и осъзнае и да стъпи в реалността, той след това ще успява да помага на теб.

Нужни са ти още знание, постоянство, добрина, разбиране, молитви и помощ от ВС-НИЯ. Само така ще успееш да надскочиш природата и да измениш материалността и реалността. За над природните неща ти трябва Тв-ореца. В тази територия сам няма да можеш да се справиш. Нужно са ти също огромна вяра, доверие- защото Вс-ния е избрал теб за тези мисия, а Той никога не греши и търпение.

Всичко останало ше се нарежда леко и красиво. ♥

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.

В сайта ще намериш и други програми за тялото и душата.

Също чай за отслабване и натурална козметика за тяло.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *