Основа на радостта

Разбери, че  това което в действителност притежаваш и  над което всъщност имаш  власт са нещата, които се случват тук и сега, на момента и то вътре в теб самия.

♦ Миналото те откъсва от реалността, а бъдещето ти пречи да се насладиш на настоящето.

Да си щастлив значи да бъдеш доволен с това което имаш сега, какво и да е то.

Бори се с негативните емоции, които се проявяват, защото нямаш нещо, което искаш или от което смяташ, че имаш нужда. Ако успееш да го направиш,  ще отвориш възможността по-хубавото да настъпи в живота ти.

Да си радостен означава също да се научиш и да живееш в душевна лекото и с нещата, които НЯМАШ, въпреки че много ги желаеш. Ако са за теб и ти действаш, те в един момент ще дойдат.  Ако имаш пълна вяра в Б-г/Живота че ще стане то ще. Чувствата и логиката се менят, но постоянството е вечно.

Всичко около теб е чудо, ако го разбереш ще видиш как като по магия ще започнат да ти се случват прекрасните събития. Пуснеш ли притеснението да си отиде велики неща ще дойдат в твоята реалност. Не мисли как точно ще се случи, ти прави само това което зависи от теб. Бъди в любов, радост, в положителните емоции. Научи се да приемаш другите такива каквито са. Бъди благодарен и изчакай.

Когато ти стане тъжно или не мотивирано не потъвай в болката и ленността- това трябва да бъде твой закон. Особено в днешните времена, когато енергията е толкова различна. Сега вече нямаш право на грешки. Смени фокуса веднага с нещо хубаво- минуса да стане+ . Изкачи се на високото. Никой не може да го направи вместо теб. Човекът е създаден, за да бъде щастлив, а не нещастен и в тъга.

Не бъркай трудност със страдание. Трудността ти се дава от Б-г, тя те подбутва, издига, развива, кара те да действаш. Това е изпит, ако ги минеш успешно, те чака награда.

Трудността  е врата към успеха, приемай я с радост в сърцето. Тя е твоята възможност за новото начало, за друго ниво, за нещо много по-хубаво! Няма за какво да тъжиш! Не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Страданието обаче е от теб-  това е личен избор. Ти решаваш дали да бъдеш победен и да се подчиниш на усещането и мислите, че живота е несправедлив, ти си жертва, нещастен. Дали да оставиш съмнения да те завладеят: ‚ще успея ли да се справя изобщо?‘   Тъгата е моста по който злото стига до човека.

Винаги помни: Ти си точно там където трябва да бъдеш !

Това не значи да захвърлиш всичките си мечти или да се примириш със ситуацията, напротив. Но го прави с радост и пълно доверие, че ще става по-хубаво  ‘’Аз те доведох в материалния свят……………….и ще те заведа на правилното място, на което искаш да стигнеш‘‘  Г-д  . Всичко ще се случи в божественото време.

Ако ти имаш истинска, непоколебима вярва и доверие във Вс-вишния,  значи няма за какво да се страхуваш и от какво да се притесняваш, ако пък ги нямаш засили вярата!

♥ Много неща не зависят от теб, тях така или иначе не можеш да ги промениш. Единствения свят, който можеш да контролираш е твоя личен такъв. ИЗБЕРИ СИ ЩАСТИЕ! Каквото посочиш това ще бъде.

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *