В коя посока вървиш? Разбери сега

Ако си от хората които могат по цял ден да се излежават пред ТВ, вперили поглед в някой сериал или обичаш да прекарваш свободното си време мързелувайки, или с приятели и познати обсъждайки ‚живота‘ на другите и това е твоя обичаен начин на живот и източника ти на удоволствие, то трябва да си наяно, че имаш голям проблем…

Какъв е той ли?

Загубил си връзата си с Тв-реца… И от това място на което си попаднал, вероятно ще я загубваш още повече и за вбъдеще, ако не вземеш мерки сега. Отделил си се от Него, а щом нямаш Връзка със Вс-ния, значи нямаш връка и със себе си.

Такъв човек никога не може да бъде в радостта за дълго време, да се чувства удоволетворен, СИЛЕН, ЕНЕРГИЧЕН, позтивен, да постига успехите и мечтите си и истински да се наслаждава на живота и което му се случва!

И се заклещваш в негативността. Или си горе или долу, няма как да стоиш по средата. А каквото чувстваш това и привличаш. Влизаш в омагьосан кръг.

Хората които са свързани с Вс-ния на ниво мисли, ум, действия, ( може и напълно неосъзнато) са направили място в себе си за Него (за В-сшта сила/ Тво-реца),

Физически това се усеща като ентусиазъм, енергия, мотивация, желание да се движиш и да правиш нещо продуктивно за теб, за света, за хората, да се развиваш, да учиш, да спортвуваш, да твориш….

 Когато Вс-ния е с теб, нямаш опция да се излежаваш спокойно в ленността и да губиш ценното си време в безмислените неща.

Душата ти чисто като енергия няма да ти позволява подобно нещо. Тя ще те тегли като магнит към работа, мисия, ТРЕНИРОВКИ, към действие, към растеж, към мечтите ти… Ако си правилно свързан със С-здателя, Ти Няма да успеяваш да се задържаж дълго на дивана и СПОКОЙНО да си лежиш даже и да ‚искаш‘.

Направи място в себе си за Тв-реца и Той ще направлява живота ти по най-хубавия и правилен начин, така както сам ти никога не би успял ! С правилните знания, контрол над себе си и действия може да постигнеш това по всяко време.

За индивидуален режим на хранене и тренировки ми пиши.

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване и натурална козметика за тяло. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *