В мисията и предназначението си нямаш избор, ако искаш успехи

Мисията на човека е нещо по-силно от самия него.

Тя идва много от високо – от Ви-сшата сила. Твоята задача е да я намериш и разпознаеш, приемеш и вършиш.

💚Заживявайки по правилния начин в нея и развивайки я, освен че ще бъдеш щастлив, неминуемо ще стигнеш до тази точка на осъзнаване в която ще знаеш и разбираш, че това е нещо отвъд самия теб и задължението ти е да правиш твоето усилие и което Тв-реца иска, даже и да ти е много не леко, и след това да наслаждаваш на което получаваш.

Много трудно можеш да избягаш от предназначението си. И все пак ако успееш да го сториш, защото имаш лична воля, животът ти ще се превърне в една огромна мъка, страдание, бедност, липса на енергия, мотивация и безкрайни проблеми.

Ще имаш дисхармония както в ума и душата така и в реалността -в работа, с жената, с децата, колегите, с приятели. 

Да се противиш на мисията си е като да се бунтуваш срещу Вс-ния! 100% ще загубиш в тази ‘битка’ още преди да си започнал/а.

💚Приеми със смирение, което Той е избрал за теб. Анулирай себе си пред Него… Живей в радостта и благодарността независимо от което ти се случва и само така ще успееш да стигнеш до най-хубавото, а ако все пак не успееш, поне ще си живял/а един щаслив и удоволетворен живот.💚

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за вкъщи или за фитнес зала ми пиши.

♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *