Грехове в които е паднал света ни днес. От къде идват всичките ти проблеми!

При създаването на света ни Вс-ния дава инструкции за хората за спокоен, щастлив, изобилен и благословен живот. Живеем в свят на причинно следвствените връзки правиш -получаваш. Всичко е следствие на нашите мисли, думи, действия от преди. Когато те са неправилни или не морални на земята се създава хаос и зло.

На добрия човек Вс-ния никога не дава лошо- закон.

В инструкциите от С-здателя има Препоръки– (желателно е да го правиш),

но има и Забрани (това не бива да се върши).

Тук ще се спрем на 2-рите

Те се отнасят за  отношенята на:*човек с В-сшата сила,  *човек със себе си и*с другите хора

Когато някой ги нарушава, той нанася щети както на физическото си тяло така и на душата. Някои от тях са непоправими. Така навлича към себе си състояние опредлено в мъдрите книги на духовна см’ъ.ртпрокълнатост ( депресия, стрес, болести, липса на енергия и късмет, бедност, мързел, липса на контрол над себе си, невъзможност да се наслаждава на живота и много други все негативни неща) Душата му физически намалява, тя отслабва. Доброто започва да вижда като зло (може дори и да се хвали и гордее с греха си) и да пада още по-ниско в нещастието си.

 

Хората имат забрана за:

Неуважение към С-здателя, мисията ти и което ти е дал, жалване, оплакване 

Спомеване на Бож-веното име без сериозна причина и напразно, заличаването му,

Не спазване на обещания, Б-гохулстване, заклеване ( всяко заклеване отива с името на С-здателя),

Вяра в много Б-гове или различна сила от Вс-ния, който няма пол, ръст, кг

Забрана за идоли– човек може да издеализира хора, себе си, работа, пари. Всичко което постави пред Вс-ния се превръща в идол и в един момент ще ти донесе проблеми. Което имаш ти е единатвено от Вс-шата сила и само на Него трябва да се опопваваш и разчиташ.

Не е позовлено опование в амулети, гривни, светци и др.

Магьосничество, комуникация с духове, починали, ангели, архангели и всякакви мисични сили, също четенето на книги с  изброените

Забрана за отправяне на молитви към тях,

Предсказване на бъдещето, заклинания, проклинане

Татуиране

Неуважение към родителите– физически или псих.

Кражбафизическа или морална не можеш да взимаш нещо което принадежи на друг- предмети, пари, къща, жена, мъж, заслуги… човек може да открадне и чувствата на другите. ( като злоупотребява или заблуждава)

Най-голямата кражба е пилеене на времето.

Не са позволени работа, професии и бизнес от типа на платена любов, наркот. и подобни

Лъжа– няма благородна лъжа. Можеш да спестиш истината като не я споменеш, но да изкривиш реалността както ти  е удобно е забранено. Лъжата е един от най-големите грехове, които отрязват  душата от Източника и.

Омраза -тази емоция е създадена от Вс-ния с една цел- човека да мрази злото в света и  което се намира на първо място в него си.

Абсолютна забрана за: Злословие, клюкарене, интриги, сплетничене, съдене, месене в живота на другите, гледане на тях, завист. Обсъждане даже и да е истината, злепоставяне , унижение, псуване или уронване престижа на човека особено публично, физически или психически тормоз, у-б.во ( физическо или душевно- засрамването на някой е душевно такова например)

Ако нещо от изброенето се е случило трябва да се извиниш лично на пострадалия и да поискаш прошка от него.

Не се позволени лъжесвидетелстване, поткуп, липса на справедлив съд, морал и честност,

Умишлено изкривяване на иситината с цел лично облагодетелстване, лъжливи промоции, некачествена стока и др.

Забрана за чревоугодничество и не пазене на физическото тяло и душатарязане, татуиране

Поставянето им опасност

Забрана за непозволени връзки и свързване- В духовността когато мъжът и жената са интимни и заедно те стават едно цяло и всяка намеса на 3-ти лица (дори и тайна такава) има не добри последици за тяхното общо поле и източника им на сила и благоденствие

Не позволени връзки :

Мъж с омъжена жена или обратното.

Мъж с много жени или обратното, мъж с мъж, жена с жена. човек с животно, всякакъв разврат– вкл. и не морално поведение не отговарящо на мисията на някой дадена му от Вс-ния.

Човек има забрана за маструбация- това е  един от най-големите грехове за които света трябва да прави поправка днес ( важи за мъже и жени.)

Забранени са още похотливи мисли, думи, дейстевия ( порн-о_), изневяра.

Не са позволени интимност в пияно, гневно състояние, в липса на любов, за задовляване на нагона или по не взаимно желание.

Всяка възбуда при която половия контак е невъзможен или не позволен е забранена даже и между влюбените съпруг и супруга. Сексуалната енергия е Бож-вената енергия. Тя не принадлежи на човека и той има забрана да я разпилява или камоли с нея да върши грехове.

Приканване на друг човек към грях.

Най-сериозни са последиците за онзи който знае и въпреки това нарушава. Най-не добре е ако го право на пук  на Вс-ния ( бунтува се) срещу Него

Изброените по-горе грехове ( нарушения на хармонията в света) според мъдрите изтоници отрязват душата от Изт-ника ( Вс-ния). Най-тежкото следствие е тотално заличаван на душата.

Разкаянието има силата да поправи частично последтстивтята от не моралното поведение на хората и да спре не доброто следствие и то да не се случи.  Важно е обаче да бъде направено правилно и след него човек наистина да измени себе си завинаги.

За някой хора вратите в Небеста за разкаянието са затворени и те или не вярват в това или забравят или не знаят че трябва да се покайват

Как се прави разкяние-

(Не е необходимо спец място. Най-добре бъди у дома, други хора не трябва да чуват за твоите грехове, освен ако не искаш да се извиняваш на тях)

Признаваш единствено пред В-сшата сила за стореното ( не е свърано с конкретна ре,лиг…)

Разкаваш на ГЛАС подробно какво се е случило – така изкарваш нечисотота от себе си, съжаляваш искрено, извиняваш се и спираш завинаги с нередното.

” Аз бях виновен, Всевиш-ен, признавам своята вина и напълно осъзнавам това”

Ако казваш автоматично и не осъзнаваш вината и последствията на стореното от теб, тогава разкянието ти не се приема напълно.

След като се покаеш Вс-ния ще ти изпрати изпит със същото за да те тества. Той ще е много искушаващ! Ако го минеш успешно ще покажеш че си нов човек- и вече заслужаваш нова съдба, присъда и реалност.

Покаяние от страх изичства греха но той остава в Творението и можеш да се върнеш към него! Разкаяние направено от любов и желание на човек да е по-близо до Вс-ния и да има по-силна връзка с Него изчиства греха от Вселената и той се заличава все едно никога не се е случвал.

Някои грехове са по-сериозни и дълбоки и за тях човек ще трябва да се покайва няколко пъти.  Ако чувстваш срам, болка, негатовнст- греха още стои в аурата и душата ти.

Този който прави разкаяние но не изменя себе си ще слиза по-ниско от колкото е бил преди ( психически, физически, финансово, емоционално)  Не забравяй за какво се покайваш! Това не е някаква шега….Не може да си играеш със С-здателя…

Забранено е след като си се покаял и изменил да мислиш себе си за грешник или да чакаш наказание.

Онзи който се измени и поправи, греха ще превърне в заслуга и ще получи подарък.

Ако правиш не добро с идеята да се разкаеш някога в бъдещето от Небесата  ще ти отнемат възможността и няма да успееш да се покаеш ( ще забравиш например или няма да съжаляваш за стореното)

Приканвай и другите хора около теб да правят разкаяния.

Тои който направи разкаяние в последните си минути от живота, греховете му ще бъдат почистени и няма да му се напомнят в деня на големия съд. Но не трябва да отлагаш покаянието, защото може и да изпуснеш възможността! 

Колкото по-ниско е паднал човек, толкова по-високо може да се издигне. Най-святото пада в най-ниското, но може и да се качи най-високоНай-голямата светлина е скрита в най-голямата тъмнина.  Няма нищо непоправимо щом си все още тук в този свят.

Разкянията се правят всеки ден– най-добре вечер преди сън или на момента като се сетиш или сбъркаш– Прими го като бърза поправка и анализ на мястото на което се намираш сега в света

*спрямо теб самия,* хората и *Вс-ния. Корекция на твоите  мисли, думи, поведение и изместването ти на по-хубаво място.

Ако правиш сам съд на себе си на земята, горе в небесата няма да те съдят. Съда може да бъде само 1.

Мисията ти е радост, щастие и добро настроение. Също  наслада от твоите красиво и здраво тяло, работа, професия, любим/а, семейство, приятели, почивки,  хоби, занимания  … От теб зависи….

 

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *