Другата половина на твоята душа- ЕДИНСТВЕНИЯ/ЕДИНСТВЕНАТА. Как да я намериш:

Още при сътворяването на света Вс-ния създава мъжа и жената като една обща душа. Първоначално ги свързва много здраво заедно и след това ги разделя, за да могат по-късно в живота си да се намерят, съберат и отново да се почувстват като единица. Това е връзка като никоя друга, много по-високо ниво от сродната душа. Тази любов е божествена, вечна, безусловна. Неразрушима във времето и от обстоятелствата. Тя няма край за разлика от всички останали.

 

Всеки човек има една единствена половина на неговата конкретна душа, за която НЕ съществува аналог или заместител във вселената. 2 отделни физически тела с мъжки и женски аспект с един общ духовен корен. Всяка половина осъзнато или неосъзнато търси другата липсваща част в живота си. По отделно те се чувстват несъвършени и не могат да заживеят в пълния си потенциал и сила. Заедно могат да постигнат всичко.

В днешния свят повечето хора НЕ са със своите истински половинки. Те са в отношения с кармични партньори или сродна души. Тези връзки също могат да бъдат много силни, влюбващи, дълбоки, обсебващи, телепатични, разтърсващи, но тях ги свързва някаква ПРИЧИНА и УСЛОВИЕ:  интерес, травма, зависимости: общ дом, пари, деца, бизнес, карма за изчистване, страх от самота или друго. В тези отношения единия дава и обича повече от другия. Тази любов ВИНАГИ има край, защото изчезне ли причината която ги свързва се нея си ще си отиде и любовта.

40 дни преди формирането на ембриона небесен глас провъзгласява:

–Тази е предназначена да се омъжи за този-

Когато обаче човека в живота и в делата си се изкриви от правилния път и започне да прави непристойните неща той сам изгубва правото си да се събере  отново с другата си половина и неговия чифт се дава на някой друг/а докато не поправи себе си и не започне да върши добри дела. Когато той стори това и когато му дойде времето, неговата половина ще му се върне обратно.

Ако единия живее праведно а другия не, първия ще повлиява и от разстояние на 2-рия тъй като те са свързани толкова силно заедно. В корена си са едно и тази връзка е неразрушима от никоя сила на земята.

Ако някой се отклонява от правилния път със своите недостойни дела той ще привлича партньор отговарящ на същото. Получаваш това което съответства на действията ти (мисли, думи), но същото идва от теб не е от друго място.

Мъжът привлечен ли е от святост, тогава в съответствие с това към него е изпратена скромна, разумна и свята жена, която ще стои срещу него за да го допълва, и заедно д вървят напред и нагоре. Ако ли не тя ще му опонира за да се опомни.

В крайна сметка всичко което идва в живота на някой е от нега самия. Ако не харесваш това което получаваш измени онова което даваш.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *