Духовно заспал ли си за величието което притежаваш в себе си?

Греховете- Неправилните♥ Мисли ♥ Думи ♥ Действия и начин на живот остават човек в заспало състояние за неговите реални качества, сили, възможности и предназначение в този свят.

Това е духовна амнезия.

Всеки някъде и в нещо е заспал! И всички ние губим от това.

И колкото повече грехове прави някой (волно или не волно) повече ще губи увереност в себе си (в С-здателя, в живота и в хората) и ще заспива още повече и по – дълбоко .

Съня на някои хора се оприличава с кошмар.

Такъв човек живее постоянно в стрес, гняв, страх, бедност, завист, в нещастна любов, в тъга, в депресии, болести и в неспирните грижи и проблеми.

Това е много мъчително за душата.

Идеята е да се опиташ да се събудиш сега. Така ще имаш шанс да поправиш, до колкото можеш, сгрешеното от преди и да започнеш на ново.

Събуждането ще се случи при всички положения. Има 2 пътя за това.
✔️Лек и ❌Не Лек.

1️⃣❌(От Горе надолу) Не по твое желание– тогава Вс-ния за твое добро ще бъде ‘принуден’ да ти изпрати голямо изпитание- загуба на близък човек, фалит, раздяла, развод, кражба, тежка болест или др.

Някои изпити могат тотоално да сринат човек, ако той не реагира правилно на което му се случва и не разбере поне частично идеята за това, което му се е стоварило в живота. Ако живееш осъзнато, изпитите се минават много по-лесно, леко и безпроблемно.

2️⃣✔️( От долу на горе) По твое желание и доброволно с работа и промяна на себе си.

♥Спирането от греховете,

♥Разкаянието

♥Контролираното хранене

♥Подбраните (мисли, думи, действия) са единствения ни оставен инструмент от С-здателя към по – лекото пробуждане

♥Това ще ти даде съвсем нови сили, осъзнавания,  мотивация, воля, мечти и възможности за по – Здраво и Красиво тяло и за по- енергичен, хубав, радостен и спокоен живот. ♥

Кое си избираш?

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *