Жената и грижата за себе си

Жената е създадена, за бъде красива. Да се ГРИЖИ за себе това е нейно задължение, а не въпрос на някаква прищявка. Особено важи за жените, които  не са родени с кой знае каква впечатляваща визия и това им ПРЕЧИ в живота.

Изследвания показват, че мъжете подбират своите половинки на първо място визуално– ако жената е атрактивна за неговите разбирания, тогава той я харесва. Порно филмите са създадени основно заради мъжката аудитория.

На какво обръщат внимание най-много мъжете има спорове ( крака, лице, дупе) всеки с вкуса си, но всички са единодушни в едно- жената трябва да има здравословна визия, т.е да излъчва ЕНЕРГИЯ  ( и плодородие).

♥А това е комбиниция от здрав дух и здраво тяло.♥

За Жените  само външния вид не е достатъчен, въпреки че и той е от голямо значение. Те обръщат повече внимание на отношението, и на нещата, които мъжа е направил .

Ако ти като жена полагаш грижа за себе си, тогава ще имаш съвсем различна енергия, излъчване, поведение. Ако такава липсва обаче, в живота ти се появява ДИСБАЛАНС. Ти можеш да станеш критична, да обиждаш другите, да им търсиш и намираш постоянно кусури, за да ‘запълниш’ празнотата. Тогава ще намалее самочувствието ти и ще започнеш да губиш още повече от красотата в себе си, а целта е обратното- да я засилваш. Това също ще повлиява и на твоето здраве.

‘‘Красотата на жената не е в лицето. Истинската женска красота рефлектира от душата й. Красотата е ГРИЖАТА, която тя дава, страстта, която показва‘‘ Одри Хепбърн

Ако ти вървиш срещу природата си, тогава се получават дисбаланс и хармонията изчезва, както за теб самата, така и за хората в близост до теб. А успеха във всичко се крие именно в БАЛАНС-а.

И не забравяй, че Жената е със специална мисия на тази земя:

🧡Всичко до което се докосне,  да дарява с ЛЮБ🍏В. 🧡

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *