Защо Вс-ния те е оставил без сила?

Когато човека прави добри и праведни неща (мисли, думи, действия) той ПОПРАВЯ света ни и го ИЗЧИСТВА. (Внася светлина и положителна енергия към земята).

Ако си активен в НЕ доброто обаче ти го ЗАМЪРСЯВАШ.  ( псуваш, ЛЪЖЕШ, крадеш, изневеряваш, имаш ПОХОТЛИВИ мисли, гледаш порно, мразиш , КЛЮКАРСТВАШ, горд си, обиждаш, ……)

С-здателя НЕ желае ние да мърсим неговия свят! Ти си тук, за да му помагаш, не да му пречиш.

За какво му е да ти дава сила тогава? И те оставя БЕЗ ЕНЕРГИЯ, а това е пагубно за душата и изпълнението на мисията ти. Но то не идва от Него а от теб си.

Мързел, Лентяйство, Апатия, нег. мисли, ПРИТЕСНЕНИЯ, СТРАХОВЕ…това е знак че правиш нещо НЕ правилно- помисли къде изтича мощта ти и как замърсяваш творението.

Мъдреците казват че греха е по малко наказуем от бездействието. Когато ти НЕ вършиш това, което трябва един път губиш от заслугите и подаръците ОТРЕДЕНИ за теб, но по –големия проблем е в това че ти БЛОКИРАШ ИЗЧИСТВАНЕТО на света и светлината ( положителната енергия да влезе в него).

Мисията на всеки е да изменя земята към по-хубаво- всеки според възможностите, талантите и уменията си. Чрез предназначение, усилие, развиети, даване към онзи който се нуждае и му липсва това което имаш ти а той НЕ).

И Сила ще ти се дава само тогава когато покажеш че вече си готов за това.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *