Защо си сам и нямаш половинка

При създаването на света Вс-ния разделя всяка една душа на 2 различни половинки. Отделените части поставя съответно в мъжко и в женско тяло и в матер. си  живот те трябва да се НАМЕРЯТ и СЪБЕРАТ или човек остава само с ПОЛОВИНАТА от ПОТЕНЦИАЛА си. И хората в търсенето на любовта – на другата половина от тяхната си душа, трябва да гледат като на нещо ИЗГУБЕНО, и да бъдат достатъчно отговорни към това, а не да стоят с кръстени ръце.

С-здателя ИСКА мъжа и жената да се обединяват в едно цяло, да създават семейства, деца.

Да се изолираш напълно от противоположния  пол е ГРЯХ. Мъжът без жена няма щастие и благословия. Света ни е така направен, че те НЕ могат да достигнат до него- Тя е свръзката и Той е енергийно зависим от нея. Не можеш да стоиш сам и отделен.

Защо твоята половина все още я няма и си самотен/а

1.Имаш твърде големи или нереалистични очаквания и това ти пречи. Махни ГОРДОСТТА от себе си, СМИРИ се и Г-д ще ти даде най-доброто.

2.Представяш се за който не си на първите срещи- ( правиш се на по-богат, умен, имащ….) но всяка ИЗМАМА е с лимит и в един момент истината излиза наяве. Бъди себе си. Който е ПРЕДНАЗНАЧЕН за теб ще те хареса такъв какъвто си с това което имаш или нямаш.

3.Гледаш само опаковката, но не и душата и това те разочарова после- първото е временно. Търси и от 2 те! С половинката ти не е само физична връзката- тя е ПОВЕЧЕ духовна.

Наблюдавай характера, думите, поведението към другите. Как реагира в ситуации на стрес, гняв. ТЕСТВАЙ. Виж потенциала, силните страни и качествата.

4.Търсиш на неправилното място- там където е ФАЛШИВО- в дискотеката

( изкуствени мигли, коса, грим, високи обувки, подпийнало настроение…)

Оглеждай се за ИСТИНСКОТО- влез в някоя спортна зала- жена без грим, клин по тялото, реален ръст и килограми , или отиди на плажа. Това което търсиш ТИ- търси ТЕБ.

5.Нямате обща цел и мисия заЕДНО. Ако отношенията ви се крепят само на интимността в един момент те ще се разпаднат.

6.Ти и твоята половина сте на различно духовно ниво и така се разминавате и не можете да се свържете. Това е енергия. Работи върху себе си. Корегирай своите нег. черти от характера, думи, МИСЛИ, действия, НАВИЦИ.

7.Имаш непочистен грях и блокираш благословията – направи РАЗКАЯНИЕ. Без него няма да ти се даде. Понякога само една малка крачка те дели от най-хубавото отредено за теб.

8.Не живееш в предназначението си. Предопределено е да си добър хирург и твоята половина да срещнеш пред болничното отделение, но ти си все още продавача в магазина. Щастието, любовта, парите и успеха ще намериш там където ти е силата.

9.Нарушаваш забраната за НЕпозволени връзки ( виж си и в мислите!) и така препречваш възможността да обичаш и да бъдеш обичан- такова е наказанието от Небесата за това нарушение.

10.Не се молиш достатъчно. За всичко което ти липсва трябва да се молиш на Ви-сшата сила ( Не е религия,  човек, рисунка. растение). С-здателя ни чува всички молитви, друг е въпроса дали ще ги изпълни! Моли се с цялото си сърце.

10.Твърде голям егоист си и мислиш само за СЕБЕ си. ‚‘‘Какво аз ще получа от другия‘‘ ( и от света изобщо), но не и какво ти ЩЕ ДАДЕШ.

И тогава и Вс-ния не дава и на теб. НЕ си му доказал че ЗАСЛУЖАВАШ.

Половинката ти е като ценен диамант- унаклен във вселената за който трябва да се грижиш с голяма отдаденост и отговорност. Тво-реца няма да ти я даде ако си ЕГОист  и гледаш само теб си. Във връзката ще сте НИЕ, и вече няма да е само АЗ. Вс-ния ти казва че другата ти половина е готова и те чака, но докажи че и ти си готов и тогава чак ще получиш.

И успеха във всичко е да мислиш първо за другия и чак след това за себе си, и само така ще направиш място за ОБИЧТА и БЛАГОСЛОВИЯТА.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *