Защо съм на тази земя? Какъв е смисъла?

Вс-ния е сътворил цял един свят ЗАРАДИ ТЕБ.

‘‘Светът е създаден за мен‘‘

Тук сте само ТИ и ТОЙ. Всичко останало е просто фон. То е нужно, за да можеш ти да се огледаш като в огледало в заобикалящото те и да корегираш СЕБЕ СИ и твоята душа. ‘‘Няма другите всичко си ТИ.‘‘

Сам идваш и сам си отиваш.

Живота е само миг. На тази земята си за кратко, като коридор през който минаваш така на бързо. Целта ти е да се издигаш духовно, енергийно и да ПРОМЕНЯШ негативните си качества към добро!!! Това което си СЕГА, трябва да се ИЗМЕНИ. И то ще стане по добрия или не добрия начин. Всички хора на тази земя са с грехове БЕЗ изключение и имат работа, която трябва да вършат върху себе си.

Дразниш се на лъжци – махни лъжата от живота си,

Хората НЕ те харесват – а ти харесваш ли тях?

Мамят те – спри да мамиш и ти….

Възмущаваш се на наркомани, а всяка вечер си с чаша алкохол, гледаш сериали, порно, пушиш, ядеш сладко и НЕ можеш да се справиш със собствените си зависимости…. Обърни фокуса към ТЕБ.

Спри да пилееш живота си, СЪБУДИ се! Нямаш време. Докато се опомниш ще си закъснял. Всяка отминала секунда, ако я изпуснеш Е БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАГУБЕНА. Тя НИКОГА повече не се повтаря или връща. Сътворявайки света Г-д Не е спирал нито за миг. Не е отдъхвал и секунда, преди да завърши всичката си работата. В последния ден си е ‘‘починал‘‘. Да губиш времето си е равносилно на убийство на собствената ти душа – най-големия грях.

Щастлив ли си от това, което имаш и което си? Харесваш ли света, в който живееш- твоето огледало?

”Център си на своята реалност и вселена.’‘

Чувстваш ли удоволетворение, спокойствие, радост, сила или си в страх, несигурност, бедност, самота, нищета, мързел.

Ако си загубил надежда и сам НЕ можеш да се справиш, МОЛИ се на Създ-я. Той няма пол, години, не се намира в молитвения дом, не е религия, скала, растение, животно, материален предмет или човек. Не се опитвай да го визуализираш, защото Той е безкраен- ограниченото не може да си представи неограниченото. Това е все едно масата да разбере колко прави 5+5.

Вс-я е създал света от себе си. Светът е в Б-г.-

Помоли го да ти помага, да изчисти разума ти за твоите задачи, да ти покаже твоя път и конкретна мисия. Да отвори сърцето и душата ти за Неговата благословия. Създателя ти дал свещено право на личен избор и те направил абсолютно независим в това отношение. 

Той ЧАКА твоето позволение, за да може да се намеси. Трябва САМ да го пожелаеш първо.

За човека може да има много хубавите неща отредени, но ако той не се ПОМОЛИ за тях може и никога да не ги получи. Не се моли в WC.  Молитвата се казва на глас и с чувство. Там сте само ти – Той.

Най-голямото откритие на човечеството в бъдеще ще бъда молитвата. Това не е обвърано с религията- ‘божествата’ там са стоитици-хиляди

Вс-ния е ЕДИН ЕДИНСТВЕН

Всички сме заЕДНО и корена на душите ни е на ЕДНО и също място.

Ти говориш на Царя на света, вселената, галактиката и всичко съществуващо когато му се молиш, а той ти отговаря чрез заобикалящата те среда. Колкото повече се молиш – редовно и от сърце, толкова по-силна ще става вашата връзка…

Ако ти четеш това сега – значи си специален и благословен!

Бъди внимателен обаче, защото нашия свят е най-ниско долу от всички останали светове и тук има най-много НЕ добри и НЕ чисти сили.

НЕ се моли и НЕ слушай ангели, архангели, извънземни или лъжливи пророци- запуши ушите и затвори очите си за тях. Не ЧЕТИ посланията, които остават на хората дори и само от любопитство. Те са пълни с неистини, които ни отдалечават от РЕАЛНОСТТА, любовта, доброто и Б-г.

Държат ни в страхове, лъжи, липси, его- в зоната на злото. Там където си тъжен, неудоволетвоен, НЯМАШ ЕНЕРГИЯ, болен и нещастен. Не търси контакт с духове, починали. Не прави ритуали за привличане на определена изгода- това е езичество и противоречи на волята на Вс-ния. Тези неща съществуват-да, но те са ЗАБРАНЕНИ за нас. 

‘‘Не правете това сега‘‘  е казал Г-д за нашето поколение.

Духовното ниво в света е много ниско-стигнали сме дъното, но и с най-голям потенциал за издигане, защо божествената мъдрост и знания са вече навсякъде, както никога до сега. Преди са били скрити от обикновения човек- предавали са се от уста на уста само на избрани хора. Ако се използват правилно, разумно и НЕ за ЕГОистични цели, ние всички заедно ще заживеем в своя рай ТУК и СЕГА.

Ако молитвите ти не се чуват или сбъдват веднага, не се отчайвай.

Най-големите грешници имат най-голям потенциал. Те могат да достигнат такова духовно/ енергийно/ и материално ниво, което другите НЕ могат.

Работи върху негативните си качества, не се оставяй така!

И ако не заГУБИШ надежда, упорит си като подобряваш себе си и покажеш на Г-д: ”Аз ще вървя по твоя път каквото и да става, ще се поправя!”- тогава той ще ти открие всичко пред теб, даже и неща, които не са логични. Успехи за които не си и представял.

Бъди инат до края за правилните неща- опитвай пак и пак и пак докато не стане. Твоята мисия на тази земя в този живот тук и сега е ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ и душевна лекота. Където и да си в момента никога не забравяй това. Работи върху себе си, моли се Г-д да бъде милостив, да прости грешките ти, да те насочва и да ти помага. Само тогава ще можеш да достигнеш най-високото ниво, отредено за твоята конкретна мисия и душа и да свършиш работата, за която си дошъл тук.

 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *