Защо ти липсва сила и добро настроение?
Най-ГОЛЕМИЯ проблем, който имат хората е че те НЕ ЗНАЯТ как да използват ресурса от ЕНЕРГИЯ, който имат и това им носи умора, тъга, ЕМОЦ. ХРАНЕНЕ, ЛИПСА на сила и радост от живота.
Ако тя се ПОЛЗВА ПРАВИЛНО човек ще е УСМИХНАТ, ВЕДЪР, ПО-ПРОДУКТИВЕН, С ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ще ходи с желание на тренировка или на работа и ще е много по- контролиран в това с което се храни.
Всъщност ЕНЕРГИЯТА в организма зависи от ДУШАТА, а не от тялото.
Това което консумираш също оказва влияние на нея, но много по – малко. В починал човек например вече НЯМА енергия
Има хора, които предпочитат да крещят на някой, да се ГНЕВЯТ, да завиждат, да се сърдят с дни, да таят мъст и негативни мисли и това ги ИЗТОЩАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ.
Безмислените КОНФЛИКТИ, ТЪРСЕНЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТ дори и само в УМА ИЗТОЧВАТ ЖИЗНЕНАТА (Божествена) СИЛА.
Ако същия този РЕСУРС се вложи в нещо ПРОДУКТИВНО: в учене на нови знания, В МИСИЯ, в творене, четене, в работа, в тренировка ти не само че ще вървиш НАГОРЕ, но и ще УВЕЛИЧАВАШ още повече количеството на МОЩ което ще постъпва в тялото. Ставаш като съд готов да приеме.🥛
 Следи своите мисли, думи, действия (навици) и гледай къде НАСОЧВАШ силата си. От тях зависи дали ще ОТКЛЮЧИШ потока от енергия да се ВЛИВА в теб или ще го БЛОКИРАШ.
ИЗБИРАЙ РАЗУМНО, защото живота на човек НЕ е някаква шега или нещо, което трябва да пропиляваш в ЛЕННОСТ.
Имаш силата и възможността да го подобриш.💚
📚За индивидуален хранителен режим и/или фитнес тренировки за зала или за вкъщи ми пиши
📚Увеличи енергията , изчисти тялото и ума си с програмата ✨” Daily Detox на душата и тялото” ✨+ Хранителен режим за мъже и за жени📚
прочети откъс тук: https://bit.ly/2DeaHN1

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *