Здравейте,

Казвам се Полина Петкова. Занимавам се активно със спорт повече от 15 години. Лицензиран фитнес треньор съм.

През годините успях да натрупам много различна и полезна информация свързана със спортното и здравословно хранене. Преминала съм няколко професионални обучения, консултирала съм се с най-добрите специалисти в областта.

Имам и дългогодишен опит като фитнес инструктор лично и онлайн с клиенти. Помогнала съм на стотици мъже и жени да постигнат напълно натурално спортно, красиво, здраво тяло, плочки на корема, повече енергия и самочувствие.

Също да покачат мускулна маса, да отслабнат, да се стегнат, да премахнат целулита. Те са споделяли с мен, че съм променила не просто фигурата, а живота им.

Самата аз също съм минала по този път и зная много добре какво е да нямаш сила и мотивация, да се чувстваш уморен, тежък, с излишните килограми и мазнини по тялото и волята да не ти достига, за да имаш дисциплината да спазваш режим и тренировки.

Била съм на същото мястото на което сега си ти! Но също така знам че това състояние не е нормално, то не е здравословно и човек не трябва да го приема за норма и да го оставя по този начин! Трябва да излезеш от там колкото се може по-бързо!

Това е опасно както за здравето, така и за мисията ти в този свят. Ограничава ти възможностите и ума, забавя ти успеха, пречи на потенциала и силата вътре в теб, блокира те. Проблемът всъщност е много по-дълбок, отколкото ни изглежда на пръв поглед.

Първата забрана, дадена на хората, е била свързана с храна – към Адам и Ева – да не пипат от дървото с ябълката. Те не са послушали С-здателя, в следствие съгрешили и били изгонени от рая. Хората днес правим същото с недобрия избор на храна.

Със собствената си воля излизаме от рая и хубавото и отиваме на място на което не се чувстваме добре- нямаш настроение, мотивация, липсват ти мечти или ако ги имаш нямаш гориво с което да ги постигаш! Мързи те, негативен си, нямаш желание… пламъкът в теб е угаснал.

Кажи ‚СТИГА ВЕЧЕ‘ сега!

Дойде момента на ТВОЯТА ПРОМЯНА! Не отлагай и секунда.

Когато се научиш да контролираш моментните си страсти, мислите и навиците си, само тогава ще успееш да се превърнеш и в господар на тялото и живота си или ще останеш тяхна жертва. Нужни са ти инструменти с които да се научиш да отработваш и постигаш това.

Мисията ти е щастие, тонус, УВЕРЕНОСТ, красиво и здраво тяло. Живеем в най-хубавите времена, когато е достъпно до всеки  – на един клиk разстояние от теб.

Тръгни по пътя и не спирай да вървиш – ще се изумиш колко по-красиви ще станат живота, мислите и фигурата ти. Ще се изпълниш с позитивизъм, вяра, спокойствие. Ще избистриш ума, ще разкриеш потенциала си, ще се усещаш зареден и мотивиран. С нови визия и мечти, с повече възможности и най-важното  – с гориво, с което да ги сбъдваш.

Пред теб ще се разкрият съвсем нов свят, тяло и живот.

Ако изпълняваш дадените насоки в моите програми 4 седмици и нямаш никакъв резултат, аз съм готова да ти върна парите.

Дипломи и Сертификати