Здравейте

Казвам се Полина Петкова. Занимавам се активно със спорт от 10 години. Минала съм през всички възможни трансформациив името на моята мечта. Била съм анорексично слаба, била съм и с наднормено тегло. Много хора си мислят, че всичко е до ген, но това не е точно така! За този период съм изпробвала всякакви методи, за да постигна мечтаната фигура-диети с гладуване, различни хапчета за отслабване, в това число и китайски такива, билки, термо-колани, анти-целулитни колани, специални отвари за отслабване, за чийто  вкус, все още като сетя и ми става лошо. Знам кое работи и кое не.

През годините съм експериментирала много върху себе си, защото изобщо не харесвах начина по който изглеждах и нямах достатъчно самочувствие. Но всичко това се промени! Най-добрият резултат постигнах след 2012г. Всичко  преди това може да се каже, че беше просто губене на време и ресурси за неща, които не даваха нужния ефект или го даваха, но за кратко време и с цената на много лишения, гладуване, умора.

Как постигнах тези резултати?

Изпробвала съм почти всичко, докато науча ФОРМУЛАТА НА УСПЕХА.

Ако вие сте с ‘лош ген’ на вас ще ви трябва малко повече търпение и време от някой с по-добър такъв. Аз вярвам, че всеки може да моделира фигуратаси и да я промени по начин, на който на него му харесва. ”НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА” И за това дори не е нужно да седите по цели дни във фитнеса или  да гладувате.

 Задачата, която съм си поставила, е да помогна на хората по пътя им. Да ги науча как да подобрят навиците си, за да се чувстват и изглеждат по- добре- здрави, красиви със самочувствие и тонус.

Искам да дам насоките на всички начинаещи (и не само) във фитнеса, които ще ги отведат по-бързо до успеха, за да постигнат  една красива, атлетична и здрава фигура.

Да Ви науча как да изградите качествена  мускулатура – и всичко това НАПЪЛНО НАТУРАЛНО, БЕЗ УПОТРЕБАТА на  вредни химии!

Искам да помогна на всички жени, които имат проблеми с килограмите и желаят да отслабнат, да се стегнат и да премахнат излишния целулит.

Също и на мъжете, които имат интереси в бодибилдингаи искат да подобрят резултатите си без да увреждат тестостерона и организма си.

През годините успях да натрупам много полезна информация за спорта и храненето, базирана на специализирани  курсове и лекции за здравословно и спортно хранене, съвети и най-важното, според мен – личен опит.  Изучих принципите за създаване на красиво тяло. Като съм прилагала  знанията върху себе си и много други хора, за да се убедя, че те работят успешно. Всичко това с удоволствие ще споделя с Вас ! ♥

И не забравяйте : Хубавите неща се случват на тези, които вярват, а най-хубавите на тези, които работят за тях и не се отказват.

♦ КРАСОТАТА Е СИЛА ! ♦

Дипломи и Сертификати