За мечтата не ти трябва логика и мозък, нужна ти е над логика и вяра

За мечтата не ти трябва логика и мозък, нужна ти е надлогика и ВЯРА

Корена на душата на всеки  е при Вс-ния и най-съкровените ти мечти и копнежи не идват само от теб, те са от С-здателя. Той желае ти да се развиваш, да си щаслив, удоволетворен и в силата си. Така ще си по-ценен и за света.

И мъдреците казват че хората могат да постигнат всичко за което най-много мечтаят, но те не знаят и  не вярват достатъчно в това и сами се спъват и падат.

Тво-реца е създал природата, но Той е дал и възможността да я надскочим и невъзможното да превърнем във възможно. (Да направиш плочки на корема въпреки, че не си роден с тях например)

За мечтата ти обаче не трябва логика въпреки че в нея има и хубаво, нужна ти е  над логика ( вяра). Защото логиката върви по природния начин, тя е ограничена по своята същност и функция и те спира.

Мозъка прави изчисления на база на това което вижда и с което разполагаш на момента, той е практичен, рационален, ограничен.

Вярата  е неограничена, безкрайна, тя се намира над природата, на по-високото ниво, по близо до Тв-реца- в зоната на чудесата -там където няма невъзможни неща.

Не гледай какво имаш на момента в ‚реалността‘, така ще се блокираш. Фокусирай се в онова което трябва да направиш, за да получиш това, което искаш.

Когато мислиш че нямаш голям шанс да постигнеш целта си, но много копнееш за нея ти си длъжен да направиш своето усилие и действие и онова което е в твоите ръце и задължението ти свършва до тук. Останалото е работа на Вс-ния.( В-сшата сила/ Живота)

Да полагаш свръх усилия също не е опция. Може да постигнеш обратния ефект. Ако човек има здравословоен проблем достатъчно е да звънне на 3-4 специалисти. А не на 200. Но той трябва да направи своето УСИЛИЕ.

Благословията слиза в нашия свят през ДЕЙСТВИЕТО, иначе остава в духовните ( не материлани) светове.

И основен ключ за сбъдването на мечтите е ВЯРАТА

Формула която трябва да запомниш и приложиш:

МИСИЯ + ЗНАНИЯ + ВЯРА (В С-здателя, в Теб)  + ДЕЙСТВИЕ ( усилие)+ ПОСТОЯНСТВО

И останалото ще се нарежда по най-красивия възможен начин.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *