За мисията

Когато човек се ражда с талант, мисия, със сила и възможности в нещо конкретно

той ще гледа на света през неговото си преднзначение. Това ще има своите минуси и плюсове.

Треньора по танци например ще ти каже, че ако искаш да имаш повече пари, ще се наложи да потанцуваш. Защото това ще  повиши енергията и настроението  ти и така ще успяваш да привличаш повече от материалното изобилие в живота. И това може би ще е наистина така -да,

но има хора, които не обичат да танцуват.

И  конкретно за тях това няма да работи.

 

Ако пък си специалист по хранене ще вярваш, че проблемите на другите ще се оправят през здравословната храна.

Когато видиш, че някой кашля или има депресия, натъжен е за теб това ще е сигнал за слаба имунна система, прекаляване със захарни и газирано, липса на движение  и т.н.

Освен това за теб ще е и много трудно вътрешно да приемаш, че даването на джънк фуд храна на малкото детенце е нормално и  това би останало без бъдещи негативни последици.

И така е редно да разсъждаваш, иначе нямаше да можеш да станеш истински специалст по здравословно хранене.

 

Човека с мисия и талант надхвърля природата и това което за него е лесно и му се отдава с лекота за друг ще е направо невъзможно. Гимнастичка която прави шпагат или певец, който вдига на крака публика след някоя песен.

Вс-ния ти е дал нещо повече, което същото на друг липсва. И за това понякога може да изглежда  че влизаш в КРАЙНОСТ, но в това се крие и твоята сила.

Балансираш.

Защо е дадено на теб в изобилие? Така ще имаш избор- ще даваш ли на другия от възможностите които притежаваш или ще държиш само за себе си.

В теб има нещо от което някой се нуждае и което само ти можеш да му дадеш.

Необходим си на света за да го хармонизираш, поправиш, подобриш. Разбира се, без да се НАЛАГАШ, защото не всеки обича да танцува….

 

За това:

Почитай  другия – неговата ‚крайост‘ всъщност е подарък за света ни. Той помага да се запълнят липсите, които имат хората.

Не налагай своето мнение, виждане, убеждение на всяка цена, дори и да е истината- не на всеки му е красиво и приятно да има плочки на корема, мускули и бицепси. Това което за един е красиво, полезно и работи за друг може и да не е.

Уважавай и цени Божественото в хората и потенциала който е заложен в тях. Всеки е на различно място и ниво- Помни, че всичко идва от едно и същ място Б-г/ С-здател и е само за добро въпреки че не винаги изглежда по този начин.

Това ще ти помогне да си в МИР както с света, така и с Б-г и с теб.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *