ИЗЖИВЕЙ ЖИВОТА СИ КАКТО ТРЯБВА

Вярваш ли в преражданията? Темата е много дълга и противоречива, но има стотици хиляди случаи на хора, които си спомнят минали прераждания на душата. Говорят отдавна изчезнали древни езици с перфектна точност, спомнят си за места на които никога не са били с удивителни подробности, имат усещането, че познават някой, който никога преди това не са виждали и много други подобни. Това е цяла наука всъщност.

А сега си представи, че това е последното ти прераждане на земята тук и ти никога повече няма да се върнеш обратно. Никога повече няма да видиш слънцето, луната, птиците, дърветата, сградите, дома си,  да вдишаш въздуха, да усетиш аромата на цветята, на дъжда… Представи ли си го?

Всеки един от нас има определена задача, която да свърши и разполага с ОГРАНИЧЕНО време, в което да я направи, при всички положения С или БЕЗ прераждане.

Как би изживял живота си сега?

Има ли нещо, което искаш и би променил ?

Ако всеки ден решиш да ядеш сладко, така да се разпуснеш като за последно то може да си сигурен, че пребиваването ти тук ще се превърне в нещо не много хубаво. Удоволствията се постигат в ОГРАНИЧЕНИЯТА. Не обратно- противно на човешката ни логика. Така сме устроени. Повече ограничения- след това удоволствието е много по –голямо.

Доказано хората които спортуват и имат контрол над хранта си имат самочувствие и живеят  в по-голяма наслада и щастие в живота от тези, които се хранят безконтролно и нямат движение.

Внимавай как разполагаш с времето ти. Времето е първата субстанция сътворена от б-Г. След него е всичко останало. Когато човек се събуди първото нещо, което минава през ума му обикновено е колко е часа, сутрин ли е, почивен или работен ден е. След това последват другите неща.

Всяка секунда ти е много ценна. Тя не се връща никога. Изпуснеш ли я, няма да се повтори обратно. За това и много задачи остават недовършени- после значи никога. Не отлагай, времето минава, ей така без да се усетиш. Животът е един миг. Изпуснатите секунди, в които си бездействал, никога повече няма да се върнат. Това е загубено време.

Но всичко можеш да промениш сега. Стани осъзнат и Започни да живееш. СЪБУДИ СЕ. Всеки ден го живей така сякаш ти е за последно.

Виж живота, почувствай го в блаженство. Но за щастието си трябва да полагаш усилия. Ако нещо не ти харесва, не те удоволетворява промени го. Излез от зоната си на комфорт- там се крият истински хубавите неща. Не в сигурното, познатото. Никой не може да свърши твоята работа вместо теб.

Работи за мечтите си, не се носи по течението. Това е огромна грешка, която те води по пътя на тъгата, болката, липсата на пари, любов и успехи. На този път няма как да постигнеш здраво и красиво тяло.

Ако искаш фигура в която да се чувстваш комфортно махни сладкото ( внимавай и с меда), газираното ( това с 0 калории също не е ок….), намали тестеното. Пий повече вода, потренирай малко. Може да са 2 упражнения за 15 мин, но да е нещо. Не търси оправдания, а НАЧИНИ. ‘‘Който търси, винаги намира‘‘

Започни да ДЕЙСТВАШ. Напомням ти, че света ни се нарича още СВЯТ НА ДЕЙСТВИЕТО. Нови действия нови резултати. Повече действия, повече резултати. Не чакай да станеш готов. Перфектния момент НИКОГА не идва. Перфектен е единствено Б-Г.

Ти Само направи първата крачка, тръгни, пътя сам ще се появи. Това е достатъчно като за начало.

Вярвай в ЧУДЕСАТА !

Факта че сутрин отваряш очите си е истинско чудо. Или че дишаш, говориш, без да правиш нещо специално. Започни от тук. Бъди БЛАГОДАРЕН.

Виждай ЧУДЕСАТА, пиши ги, искай ги, мисли ги…

Така ще ти се случват все повече и по-големи. Целия ти живот е едно чудо, ако го повярваш така ще бъде.

Живота е прекрасен наслади му се. Ти си ГОСПОДар на реалността ти. Не тя на теб. Б_Г ( тази магическа сила и енергия) е вътре и в теб.  Дали ще живееш като ПОБЕДИТЕЛ или като жертва, без значение в каква ситуация те поставя живота на момента,  е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *