Излез от лъжата и фантазиите

Истината е само една, няма 2 истини, нито има ”моя си истина”. Едно нещо или е истина или е неистина. Не може да е по средата. Истината е реалност. Но не всеки живее и иска да се намира в реалността. На някои хора тя не има харесва.

Лъжата откъсва човек от Тв-реца. Тя е един от най-големите грехове. Остава го без сила, в дисхармония и в нещастието. И в живота трябва да се стараеш да се хванеш за истината и да я държиш здраво без да я изпускаш, за да не паднеш в не истината и да се озовеш в свят различен от който в действителност си.

Да живееш в лъжа означава да пилееш от мисията и душата си. Всичко това носи големи страдания и проблеми. Няма да ти се размине. ..Истината в повечето случаи не я виждаш, тя е скрита от лъжа и от нечистота. Има ”истини” от които трябва да стоиш далеч и за които не трябва да се хващаш.

Лъжата поставя човека в свят на илюзиите и въображението и не в реалността. А ако не си в реалността, ти ще си във филм и няма да стигнеш на хубавите места на които трябва да си. В един момент ще се наложи да се сблъскаш и с реалността и този сблъск ще е много неприятен.

И сега честно помисли къде и в коя сфера живееш в лъжа и във фантазия! Виж къде се представяш за който и каквото не си. Може би си се облякъл целия в реплики опитвайки се да създадеш погрешна  визия и впечатление в останалите колко скъпи дрехи имаш– но това погледнато от духовна гледна точка ще ти създава бариера да допускаш хора близко в живота ти, защото няма да се чувстваш комфортно с истината и така ще оставаш без истински прители например, заради фалшивите ти дрехи….

Или си от тези, които са склонни да имат няколко връзки едновременно -изневеряваш. С това поведение ти стоиш в постоянно съмнение и в липса на вяра и доверие относно обичта и вярността на противополжния пол, без да осънзаваш, че проблема идва от теб си- защото съдиш по себе си и това което ти правиш към другите. Това подсъзнателно убеждение, програма и фалшиво вярване, което сам си измислил и в което доброволно си влязал, спира истинската любов да дойде в живота ти, така я отблъскваш.

Там където има лъжа няма Т-ворец и благословията остава блокирана. ( духовен и неотменим закон)

Излезеш ли от лъжата,  ще позволиш истината да влезе на нейно място в живота ти.

 

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
За индивидуален режим за хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥
♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *