Излез от ограниченията. Сам/а се спираш

От състоянието на ума ти се определя начина по който изглеждаш, живееш и се чувстваш.

Анализирай кои са онези мисли, думи и навици, които те държат в собствените ти ограничения и не ти  позволяват да постигаш по – красиво тяло, по – спокоен ум и успехи в живота ти.

 Всеки някъде и в нещо е ограничен. Това е форма на дух. робство. Така се лишаваш от силата и потенциала, които имаш в себе си и не можеш да растеш.
Което вършиш те позиционира на мястото на което си сега, като визия, пари, отношения, емоции, реалност. Ако искаш да излезеш от кутията, ще трябва нещо различно, да направиш крачка отвъд нея .

Когато някой прави не правилно и не добро той образува негативна сила около себе си която го контролира и му пречи. Тя го разсейва, обърква, кара го да се съмнява, взима му от силата. Такъв човек няма късмет.

Голяма част от хората се борят повече със същата тази нег енергия, която сами са създали и не им остават сили и ресурс да вършат това за, което са тук. Това е пагубно!
💛Правилните мисли, думи, действия те защитават и отдалечават от негативността. Така ставаш по – силен, спокоен, зареден и защитен!💛

Зависимости, липса на контрол над себе си, Чревоугодничество, ярост, гордост, нагативизъм, съдене на другия, липса на прошка и разкаяние, злословие, пилеене на Бож-вената ти (секs, женска енергия) и т.н. засилват негативността и те лишават от енергията, мотивацията, от сбъднатите ти мечти и от доброто ти настроение .

💚Сам /a се ограничаваш от изборите, които правиш. 💚 Което значи че и сам/а можеш да ги измениш.
За индивидуален режим на хранене и тренировки ми пиши.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *