Измени тялото, съдбата и успеха си онлайн

Средата в която си определя твоите тяло, увереност, мисли, настроение, вярвания, енергия, карма и живот. Тя влияе на съдбата ти.

Огледай се и виж дали си на мястото на което искаш и трябва да си. Ако ситуацията е такава, че за момента наистина нямаш друга опция пред себе си, тогава се опитай да се заобиколиш с правилните хора през соц. мрежи ( през книги, онлайн видеа и уроци и др.)

Напълно достатъчно е за да стартираш с промяната и в крайна сметка след време да се изместиш там където ще е по-добре за теб да си.

Ако си в енергията на богати, успешни, умни, красиви, добри, духовни, мотивирани, положителни, вярващи в С-здателя хора,

с такива които имат увереност в себе си, хранят се подбрано, поддържат се -ти искаш или не с времето ще започнеш да ставаш като тях.

Всекидневно следиш и правиш ли, което и те, това ще те изменя и ще ти повлияват нищо, че са далеч. Ти ще ‘взимаш’ от тяхната духовна сила, знания, вярвания и навици и за себе си.

Понякога само един ‘онлай’ съвет има силата да измени целия ти живот и съдба.  Не подценявай възможността, която ти се предоставя. С такова изобилие от опции и напълно безплатно е.

В съвремения свят можеш да влезнеш в дома на всеки и да вземеш по нещо важно, трансформиращо и положително и за себе си. Важи и за негативното не забравяй това!

Подбирай внимателно онлайн средата си– тя може да те издигне много. Ако се качиш на най- горния етаж на сградата ти ще си на високото, нищо че не си най-умния.

Винаги има начин, продължавай да вървиш, не се отказвай и не се спирай пред всяка появила се пречка на пътя ти. За хубавите неща ще трябва да се потрудиш. Има си начини и инструменти. С времето ще става много по- лесно, леко и приятно, а и реултатите ще те мотивират. Заслужават си всяка пот, сълза и усилие.

————————————————————————————————-

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, натурална козметика за тяло и детокс програми за душата и тялото.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *