Измени съдбата

Има само 2 начина по които човек може да ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТА си.

СЪЩЕСТВУВАНЕ: скучна работа, вкъщи, храна, пийване, размножаване, битовизъм, жената, децата, сметки, крeидти, ПРОБЛЕМИ ” скапан живот какво да правиш ” .

Хората в тази позиция НЕ могат да сбъдват мечти (те дори нямат такива)

Живеят по течението, като ЖЕРТВА и РОБИ на обстоятелствата и КАРМАТА. Съобразяват се с природата и МАТЕРИЯТА и тя ги КОНТРОЛИРА.

От тук ти НЯМА да можеш да изменяш СЪДБАТА (и тялото) си и да живееш КРАСИВ и ЩАСЛИВ живот.

✔️2️⃣ЖИВЕЕНЕ:

Това е човекът който е намерил своята ЦЕННОСТ, ВАЖНОСТ – връзката със себе си и с Б-г/Тв-ец/Висшата сила . (може и да е НЕосъзнато)

Той живее в своята МИСИЯ, обича това което прави, полезен е, ТВОРИ, дава и помага на останалите. СЪОБРАЗЯВА се с духовните закони (дори да има частично знание за тях) НЕ лъже, не краде, коректен е и т.н.

Има мечти и ПРИТЕЖАВА силата да ги ОСЪЩЕСТВИ, защото знае че е ГОСПОДар на реалността. Той ИЗМЕНЯ природата и материята и тя се нагажда спрямо него а не обратното. ⚠️

Човека който ЖИВЕЕ НЕ просто СЪЩЕСТВУВА се НАСЛАЖДАВА на живота. Той е СВЪРЗАН с ВС-ния и също като Него може да СЪЗДАВА.

Това са хората които могат да ИЗМЕНЯТ съдбата и КАРМАТА си. Когато си във ВРЪЗКА със С-здателя на света и всичко съществуващо за теб НЯМА да има нещо НЕВЪЗМОЖНО, също както НЯМА и за Него.

Само от тук ти ще имаш осъзната сила да твориш ЩАСТИЕ, радост, красива визия. Иначе ще стоиш БЛОКИРАН.

(греховете ти обаче ПРЕКЪСВАТ връзката ти с Б-г/Тво-ец-така работи системата в която сме и ти ще ГУБИШ от силата и привилегията която имаш⚠️)

А ти как ИЗБИРАШ да прекараш дните си в този свят?

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *