Имаш ли вяра и доверие в С-здателя ще постигнеш всичко.

Най-високото ниво на вяра е тогава, когато ти чувстваш пълно доверие и увереност, че С-здателя ще ти даде всичко от което имаш нужда. От къде идва тази увереност ?

🧡1.”Мисли добре и ще бъде добре.”

Мислите съдържат много силна енергия. С тях можеш да твориш.

Оптимистичното гледане към ситуацията е предпоставка за

положителната и развръзка и обратното. Ако в ума ти е съмнението и не хубавото, ти ще го предизвикаш.

Само една капка съмнение може да провали всичко. То е нещо вътре в теб- търси го там, не се намира отвън.

🧡2.Не е достатъчно само да вярваш, трябва и да покажеш с държанието си същото.

Доверието в С-здателя е задължение за всеки който Го почита.

🧡3.Да разчиташ на В-сшата сила във всичко, което правиш и да оставиш надеждата си към Него. Да махнеш товара от рамененто си и което не зависи от теб. И да знаеш, че той ще ти помага. В твърдата убеденост, че всичко идва единствено от Тв-реца и вие сте заедно.

Това не значи да оставаш пасивен и че нищо не си изисква да правиш. Напротив точно обратното е!

Доверието в С-здателя е ”упорита работа”  Това поставя голяма духовна отговорности  и тежък труд върху теб. Върши което е възможното и в твоите ръце, за останалото и за ”невъзможното” Той ще се погрижи.

🧡4.Важно е да осъзаеш, че няма нищо отделно или независимо от В-сшата сила и всичко, което ти се случва е управлявано от Него. Не трябва да мислиш или вярваш че има отделни сили или нещо ( някой) независещо  и да заставаш против уникалността и единността на Тв-реца.

🧡5.Ще се наложи още да поставиш себе си и в нова позиция в този свят и да придобиеш способността извън вякаква връзка с очевидната ти реалност, да повярваш напълно в С-здателя и Неговата милост и обич и че Той ще измени което е. И да не разчиташ на хората или други обстоятелства.

Ще трябва да отхвърлиш  логиката и което виждат очите ти  и да стигнеш до над логиката. Имаш работа за вършене и тя не е никак малко.

Доверието във Вс-ния е изпита, който има всеки човек в днешното поколение. Това е теста ни. Имаш ли предизвикателство в живота, имаш дадена и силата да го преминеш успешно!

Този който има 100% упование в С-здателя, ще получи всичко което иска от Него, и ще стигне до най-хубавото в живота даже и да не го е заслужил! Това е обещание от Тв-реца.♥

 

За индивидуален режим за хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *