Имаш неразрешим проблем

Имаш неразрешим проблем.

Човекът понякога се изправя пред препятствия, които му изглеждат не лесни дори не разрешим. Той е в ниското ( липса на воля, , песимизъм, гняв, болка, вина, негативизъм, черногледство, страх, отчаяние, тъга, несигурност и т.н.)  и не знае как да постъпи.

Ако ти нямаш в живота това, което наистина искаш е защото или не го искаш достатъчно или все още не си готов за него. Нещо промени, направи действие в тази посока.

Ако искаш нещо ново, лиши се от нещо старо. Направи място. Как ще премахнеш целулита, ако всеки ден ядеш шоколад например? Старите навици смени с нови и ще получиш други резултати.

Б-г дава на човека точно толкова, колкото може да понесе и има силата да издържи. Нито повече, нито по-малко. Той ни дава най-доброто от което се НУЖДАЕМ на момента го дава в най-точното за нас време и място.

Лошото е основата върху която хубавото след това ще стъпи. Ако я няма тъмнината, светлината няма да има къде де са прояви. Светлината идва ОТ тъмнината не зад , под нея или от страни. Ако успееш да влезнеш в хубавото ще стоиш там. Това е като да се качиш на най-горния етаж на сграда. Ти си на високото и това, което е под теб не те достига. Същото важи и за не хубавото. Това е личен избор.

Помоли се!

Никога не се заклевай! Клетвата не може да бъде отменена. Също НЕ си пожелавай изпитания в живота, защото ще си ги получиш…

НЕ се моли на ангели, архангели- това са енергии с които Г-д само трябва да борави.  Нито на предмети направени от човешка ръка-  те НЕ могат да те чуят. Моли са на тази магически сила и енергия сътворила хората, света, вселената, космоса…  Тук НЕ става въпрос за религия… религии стотици, но Б-Г е ЕДИН ЕДИНСТВЕН. Моли се от сърцето. *Няма молитва, която да остане нечута.*

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *