Каквото е в ума ти, това ще бъде и в реалността ти ( духовен закон)

Мислите ти са нещо много лично.🧡 Те са между теб и теб.🧡

Единствен ти си знаеш какво е в съзнанието ти.

Анализирай в какъв мисловен модел съществуваш през по-голямата част от ежедневието ти. Това е атмосферата в която се намират твоята душа и тяло.

💚Повече си в радостта, благодарността, ентусиазма и трепета за новото, което предстои и в планове за светло бъдеще изпълнено със сбъднати твои мечти, красиво тяло и идеи?💚

Или си в обратното?

Стоиш в неблагодарността, жалваш се, негативен си, имаш вътрешни гняв, завист, гордост, тъга, съдиш другите, обвиняваш ги, опрекваш, контролираш, не ги харесваш, мразиш ги….

Положителните мисли ти дават допълнителна сила, негативните ти отнемат и малкото която имаш.

🧡 Което е в ума ти ще е и в реалността ти. 🧡

Не можеш да спреш мислите, но можеш да ги контролираш, насочваш и това трябва да е главната ти цел.

Да бъдеш господар над самия себе си.

💚Механизма на света е такъв, че в началото Радостта се постига чрез усилие, голямо съпротивление и трудност. След това стигаш до онази точка в която тя запова да тече леко и естествено в живота и в съзнанието ти.💚

Въроса е да стигнеш до това място. Повечето хора в нашия свят не са стигнали до там! Но сега имат най-добрата възможност.

Това се случва чрез първоначални самодисциплина, осъзнатост и търпение. Ако не се отказваш във времето след това  ще се наслаждаваш и на резултата. Същото е когато влизаш във форма и си на диета. Печели този, който не се отказва! Постоянстовот е вечено.

Всяко усилие което си положил някога, ще ти бъде заплатено. То никога не изчезва безследно в пространството.

Работи със себе си, тези промени ще ти носят истинско, реално, дълбоко щастие, спокойствие и мир и те ще си остават завинаги с теб.

За индивидуален режим на хранене и тренирвки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *