Какво харесват най-много жените в един мъж:

Проучванията показват, че жените непрекъснато изразяват предпочитания към мъже с по- плътни гласове, тъй като дълбоките тонове имат пряко отношение към нивото на тестостерона-хормона в организма. Тестостерона, който ни тласка към постиженията, наричан още ,,хормон на успеха”.

     Когато момчетата навлизат в пyбертета гласът им се променя, защото в тялото им нахлуват мъжки хормони, които ги превръщат в мъже. Когато един мъж е в компанията на една жена, която харесва, вероятно ще започне да говори с по-плътен глас, за да подчертае мъжествеността си, докато жената, която отговаря на сигнала му, ще започне да изтънява гласа си, за да изтъкне женствеността си.

Когато става въпрос за любимите на жената части от тялото на мъжа, жените се разделят на три групи: дупе (най-много почитателки 40% ), крака и гръден кош/ръце. Жените като цяло търсят атлетична форма- широки рамене, мускулест гръден кош, ръце, стегнато дупе.

Жените все още искат мъж, който може да се бори със зверове и да прогонва нашественици!

Гръдния кош на мъжа се е развил, за да побере големи бели дробове, които снабдяват тялото с повече кислород, така че той да може да диша по-добре, когато тича и преследва. В миналите поколения колкото по-голям е бил гръдния кош, толкова повече почит и уважение получавал мъжът. Това продължава да е така и при повечето оцелели и до днес примитивни племена.

Малкото стегнато дупе е любимо на женито по цял свят, но малко от тях разбират магнетичната му привлекателност. Тайната е, че стегнатата и мускулеста задна част е необходима на мъжа за енергичните му движения при секс и за да изхвърли спермата си. За дебел мъж тези движения ще представляват трудност и е възможно вместо с дупето си тези движения да действа с цялото си тяло. И обратното, малкият и стегнат мъжки задник е общание за ефективен и приятен секс. Мъжките крака също са привлекателни- символ на сила издръжливост.

 Фактът е, че и мъжете, и жените се мотивират първо от особеностите на човешкото тяло. Това може да не се харесва на някои, но хубавото е, че всеки има възможност да подобри външността си, като вземе съзнателно решение да увеличи привлекателността си за другия пол.

 

Източник: ” Езикът на тялото ” А. и Б. Пийз

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *