КАК ДА БЪДЕШ УСПЕШЕН В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА СИ

Различните области в живота на човек работа, семейство, красива визия, здраве и т.н.  могат да се определят като кръгове ( сфери), които всеки един от нас се опитва да начертае по правилния начин, спрямо неговите критерии. За един добре начертаната сфера за визия например включва плочки на корема, стегнати бедра без целулит, повече увереност в себе си, по-малко подкожни мазнини и неизчерпаема енергия. И когато успяваме да постигаме това, което искаме, ние се чувстваме щастливи, красиви, успешни, удоволетворени от живота ни.

Но да начертаеш сам кръг не е никак лесна задача. На теория изглежда просто, виждаш го в съзнанието си, перфектно оформен и съвършен. Но когато се опиташ да го нарисуваш той често се получава крив, излиза от очертанието и резултата никак не ти харесва.

Кое е решението на проблема, как да начертаеш правилно своя кръг и да постигнеш успех в сферата в която искаш ?

Много просто: намери стабилен център и пергел. И когато откриеш този инструмент, нещата ще стават много по-лесно. Това ще е твоята опорна точка.

Коя е опорната точка с която ще влизаш във форма и ще постигаш Здраво и красиво тяло? Това са знанието  ( информираността) и волята ( труда, упоритостта, действието).

Това е точката в която ще забиеш пергела и с чиято помощ след това ще начертаеш сферата такава каквато си я представяш. Без нея твоя кръг ще е крив, неравномерен, а ти разочарован.

За влизането във форма е нужно човек да знае какво може да яде, кога по колко спрямо неговия тип структура, начин на живот и възможности. Здравословното хранене и диетичното хранене са 2 различни неща!

Ако искаш красиво, атлетично тяло е добре и да се запознаеш с това как да боравиш с уредите в залата или у дома. Хубавото в тренировките е, че понякога с малко усилия можеш да постигнеш големи резултати, стига да знаеш КАК.

Действието, труда и упоритостта са от значение. Ти можеш да имаш голяма набор от информация, но ако не я използваш за теб тя реално е абсолютно ненужна и непотребна.

НО Знанието е по-силно от действието, точно то те води по правилния път. Ако не знаеш да управляваш самолет каквито и действия да предприемеш той вероятно няма да полети както трябва.

 

За да ти се получават  нещата както трябва и искаш в различните сфери е най-добре да се обърнеш към някой с опит и знания в тази област.

Когато искаме да сме здрави- отиваме на лекар, когато искаме добро образование- се записваме в университет, когато искаме красиво и здраво тяло се обръщаме към треньор или инструктор.

Добър пергел и стабилна основа (знание, воля, действие) – това е начина с който можеш да начертаеш максимално правилно твоя кръг и да си щастлив.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *