Как да влияеш повече на останалите

Въздържанието от прекалените моментни удоволствия + морално- етичен живот по правилата на Вс-ния в Неговия свят

( Без лъжи, чревоугодничество, пилеене на време, кражби, непозовлени връзки, порно, похот, изневери, идоли, ЗЛОсловие, клюки, завист, гняв, ревност, интригантстване и т.н.)

ще отвори клетките във физическото ти тялото за нова енергия с която ще успяваш да влияеш много повече на хората около теб в професията, в която имаш и в което вършиш въобще.

Това ще те направи  по-силен и в мисията ти независимо каква е тя.

Талантите на хората са инструмент чрез който Тво-реца ‘слиза’ и се ‘разкрива’ в нашия материлаен свят. Ти си свръзката между духовността горе и физическото долу.

Но трябва да направиш повече място в себе си или блокираш и става запушване. Като духовен  тромб, който намалява и спира потока на енергията.

Изискват се определени знания, усилия и постепенна работа, за да засилиш връзката и себе си. Не става за 1 ден. Процес е при който се повдигаш по малко, повече и по-високо.

И така ще  успееш да отвориш пространство и ще станеш като съд през който ще може да премине Бож-вената/ Жизнена/ Вселенска енергия ( по позволения и безопасен начин, защото има и други пътища, които не са много безопасни и хубави!)

Тогава ще имаш и силата да изменяш хората и света около теб и да им повлияваш за добро.

Ако имаш хубав глас например и запееш, тези които те слушат ще настръхват и ще мислят и казват ”Уау..колко е красиво, невероятен глас!’

Те ще успяват да се наслаждават на контакта със С-здателя през твоите умения, творчество, таланти.

Много по-силен си от колкото си мислиш. Твореца е вътре и в теб. Само го разкрии.

Зa индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *