Как да подсилим излъчването си?

Всеки човек има различно излъчване. Това е енергията която струи от нас. На практика тя не може да се види, но може да се усети от  околните, особено ако са по-близко.  Хората, животните, растенията, дори и неодушевените предмети също имат излъчване. Както и земята-  магнитно поле. Излъчването на хората и животните е постоянно променящо се.

 Здравия човек има силно излъчване и магнетизъм. Той е в добро настроение и има самочувствие. Обикновено хората, които се грижат за себе си имат по-силно излъчване от тези, които не го правят. Тяло, което е постигнато с много усилия и труд  изисква силна енергия. Но човек може да има и такава дори и да не е с перфектни форми, така че това не винаги е достатъчен критерии. Ако вие имате силно излъчване трудно бихте се повлияли от разреденото налягане и въздуха типичен за високите места в планините.

Човек може да ‚прихваща‘ от енергията на другите ( познати и непознати) и това да повлиява на поведението, мислите и емоциите му след това. Чувствате се мотивирани, заредени или обратното: нямате сила, потиснати сте и изпитва изтощение.

Хората, които имат силна енергия и излъчване са с по-здрава имунна система ( енергията достига и до вътрешните ни органи, оздравява и тях), рядко боледуват, усмихнати са, имат силно присъствие и харизма. По правило са по-харесвани от останалите.

Тези на които има липсва тази специална енергия лесно се разболяват, имат усещане, че нямат сила. Пушат, пият алкохол, не полагат достатъчно грижи за себе си, заядливи са с останалите, обиждат и все търсят надостатъци. Таят негативни мисли и емоции, които до усилват проблема: страх, лошо настроение, завист, омраза, ревност, обида, безпокойство, ярост и др.

Т. н ‘енергийни вампири’ са хора, които нямат никаква енергия- това е резултат от негативното им отношение към другите, живота и към тях самите  ( непознаване на законите на Природата).

Те балансират липсите си когато са ‚в контакт‘ с положителен и щастлив човек…

Ако вие се грижите за себе си и имате силно излъчване, няма за какво да се притеснявате, че някой може да ви ‘урочаса/ погледне със ‘зли очи’, ‘омагьоса’ или нещо подобно.

Как да подсилим нашето излъчване и какво да избягваме:

💚 Хранете се здравословно и хидратирайте тялото. Всеки ден консумирайте повече зеленчуци, плодове, билки и сурови ядки. Не изключвайте месото напълно- изпадането в крайности няма да ви доведе до по-добри резултати. Пийте минимум 6 големи чаши с вода, може да добавите и парченца лимон с кората, пресни листа от мента.

💚 Спорт: включете някакво движение каквото и  да е. ( всичко което ускорява нашия пулс забързва метаболизма ни)

💚 Положително мислене ( всяка негативна ситуация трябва да бъде обърнат в положителна- чашата винаги да е на половина пълна, а не празна)

💚 Избягвайте хора, които ви карат да изпитвате емоции като гняв, омраза, завист, обида. Също и такива, които само ви се оплакват. Те могат да ‚прехвърлят‘ тези тревоги и напрежение и на вас.

💚 Ако не харесвате някой- ограничете контактите с него. Това се отнася и за следенето на снимки в социалните мрежи! Не следете хора, които не харесвате. Не си създавайте излишно такива негативни усещания, емоции, защото те ви влиаят дори и да не го разбирате.

💚Повече време сред природата: на слънце, до вода. На чист въздух или в планината.

💚Цигари, Алкохол, наркотици, сериали по телевизията, отнемат от силата на нашето излъчване.

 

🔸Полагайте грижи за себе си, бъдете спокойни и положителни, и енергия на здраве ще струи от вас!  🔸

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *