Как да се сбъдват молитвите и молбите ти?

♥1.Най-важното условие за да се чуе и сбъдне молитвата ти е тя да бъде отправена към който трябва. Това е рецептата. Моли се единствено на В-сшата сила (  С-здателя е необозрим за нас, той няма форма, килограми. Ограничения човек не може да си представи неограничения ни Тв-рец)

♥2.Молитвата ти трябва да идва дълбоко от душата с намерение, ентусиазъм, с трепет и с чувство. Иначе няма да работи.

-‘Думи казани от сърцето влизат право и дълбоко в сърцето’.-

♥3. Моли се на глас. Мисълта е много силна енергия, но когато към нея има добавено и дейстие ( думи) тя става още по-мощна.

♥4.Моли се вкъщи и всеки път на едно и също и място. Така отваряш енергиен канал по който думите ти ще стигат до най-високото.

♥5.Говори и с други хора да се молят на Вс-ния за теб и за това което желаеш. Колективната молитва е най-мощната в света. Не само когато няколко човека се молят заедно на едно място, а когато се молят за едно и също нещо.

Ако детенцето поиска от баща си да му купи сладолед, не е същото както, ако 2-3- наведнъж се помолят.

♥6. Моли се и за другите– за тези които не знаят, не искат или не могат. Също прави разкаяние и за тях.

♥7.Първо благодари за което имаш, влез в тази честота на енергията и чак след това поискай.

♥8. Помисли какво ти ще дадеш на С-здателя, не само какво ще му вземеш.

♥9. Прави добри дела. Преди да се помилиш дай на беден, нещастен, болен човек. Зарадвай някой. –Съживи душата му.-

♥10. В молитвата кажи ” Все-вишен/ Г-ди Ти си Единствената ми надежда, нямам никой освен теб! ”Сам не мога да се справя. Разчитам, че ще ми помогнеш.”

♥11. Моли се за другите за това което липсва на теб, но и те го нямат. (Това не значи да поискаш твоето да отива в ръцете на друг! А от хубавото да има и за него)

♥12.Помоли освен да се чуе молитвата ти и да се изпълни.

♥13. Не пожелавай останалите хора да страдат заради теб. Каквото пожелаваш на другия го поискваш и за себе си- това е духовен закон.

♥14. Молитвата казана през сълзите стигат до най-високо. -Вратите в небесата са отворени-

♥15. Вярвай с цялото си сърце в молитвата и в което искаш или тя нама да сработи. Трябва да се довериш. И когато се молиш вътрешно да чувтваш, че Вс-ния ще ти помогне и ти ще получиш. Махни противоречие и съмнение! Мислиш ли, че не е за теб и няма да получиш, сам се блокираш.  Вс-ния е безкраен на изобилие. Той само дава и може да ти даде всичко. Довери му се. Пожелай си, вярвай и изчакай.

14. Не дръж обида или болка в сърцето към друг човек, към теб или към Вс-ния. Молитвите на такива хора не могат да бъдат изпълнени. Когато ти не прощаваш грешките на останалите пречиш и Вс-ния да прости  и забрави и за твоите.Прости и забрави

Мъдреците казват, че ако човек живее по правилата на Вс-ния в Неговия свят, молитвите и молбите му ще се изпълняват на 100% . И НЕсбъднатата молитва би била само от глупостта на хората. Защото човек ще е повдигнал себе си на ниво на което ще се е доближил повече до желанията на С-здателя и мечтите му ще съвпадат с плановете на Тв-реца.

В ума ти няма да има идея изобщо да се молиш за което не е за теб. Ти няма да го искаш.

Изравниш ли твоите желания с тези на С-здателя, Той ще ги сбъдва, защото те са волята му и всъщност това са Неговите желания.♥

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *