КЛЮЧЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХЪТ

КЛЮЧЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО И УСПЕХЪТ

Има само един ключ към щастието в живота на човека. Това е ПРОМЯНА на неговите негативни качества и характер. Това е и единствения път към хубавите неща и сбъдването на мечтите. Чрез труд и работа  върху теб самия.

Ако ти НЕ използваш правилно своя ключ ще загубиш всичко, което имаш в себе си.

ПРИТЧА:

Имало един човек, който притежавал голяма къща, красива жена и умни деца. Той много искал да ги защити и поставил стоманена врата с труден код за отключване, така че никой да не може да влезе вътре. Но станала голяма трагедия. Избухнал пожар. Той не бил там, но те били вкъщи заключени. Мъжът се опитал да влезе със сила през вратата, блъскал, викал почти загубил разсъдъка си представяйки си какво се случва вътре с любимото му семейство. Единственото което не му дошли на ума било да извади и да се възползва от ключа в задния му джоб. Когато дошла пожарната всичко вътре били изгорели.

Този безумец е пример и за нашия живот. Понякога злото успява да направи в човека стоманена врата от която не дава изход на неговите жена и деца. Но всичко е в неговите ръце. Той има ключа в задния си джоб, само трябва да се възползва от него правилно.

Страшно е да виждаш човек който сам не отключва дома си и крещи на семейството си ‚отворете‘ и така ги праща на гибел в пламъците. Хиляди хора страда по света от несбъднатите си мечти.  Те живеят в кавги и проблеми. Не бъркат в джоба си и не използват ключа който им е даден..  От тях се изисква добри качества и промяна: действие, скромност, воля, търпение, смелост, позитивизъм, промяна в съзнанието, промяна на негативните черти и  вяра че ще се получи. Щастието и успехът са достъпни до всеки!

Единствения начин да отвориш тежката здраво заключена стоманена врата е като използваш ключа в задния ти джоб. Нищо друго няма да помогне само той, ако искаш да проникнеш вътре. Но ние често пъти не го правим и се блъскаме или стоим неподвижни на едно място в тъмнината.

Запомни: Всичко е в твоите ръце!

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *