Когато не ти се получава….

 

Когато не ти се получава….

Всички преминаваме през моменти в които нещата сякаш просто не ни се получават. Правиш, трудиш се, а нищо не виждаш в замяна или това, което се случва не те удоволетворява и не е това което искаш..

Точно в този момент е най-важно да се мобилизираш, а НЕ да се отказваш. Не потъвай в отчаяние и безизходица. Бъди с нагласата, че този ‚неуспех‘ е само временен. Това е ЧАСТ от процеса, а не КРАЙНИЯ резултата. Това е лошото преди хубавото. ‚

‘‘Най-тъмно става преди изгрев слънце.‘‘

Бъди с УСЕЩАНЕТО, че каквото и да се случва на момента:  ‚Аз ще бъдеш ПОБЕДИТЕЛ‘.

Не стой в ниското ( негативните емоции, мисли, съмнения), не позволявайте на злото да достига до теб. Не изграждай мостове по които да те доближава. Неговата функция е да те унищожи. / то е създадено за това. Не се поддавай. Остави тези емоция да си отиде. Ти привличаш повече от това, което ЧУВСТВАШ в сърцето си на момента. А чувствата са в твоите ръце и тях може да контролираш чрез мислите.

Как да ги контролираш когато имаш проблем?

Положителна и отрицателна мисъл не могат да стоят на едно и също място едновременно. Избирай положителната. Бъди тук и сега. Не мисли нито за миналото, нито за бъдещето, те не са в твоя контрол. Ти контролираш само НАСТОЯЩЕТО.

 

Всяко падане/ слизане е с цел изкачване след това.  Довери се на Б*г ( силата сътворила света)

Благодари за всичко в живота ти, така изпитанията ще станат много по-леки, а ти ще стоиш в усещане на щастие. Приеми, че те те правят още по-добър, и още по-подготвен за хубавите неща към които се стремиш и които идват към теб. И продължавай без да спираш право към целта.

Трудността се дава за да те извиси, за да те направи по-силен, по-умен, по- успял, по-мъдър. Тя те пречиства. Всичко в живота е баланс. + и – …Като искаш да съкратиш минуса той започва мощно да се съпротивлява. Колкото по-голяма трудност преодолееш, Толкова по-голяма награда ще получиш. Само не се отказвай, но не забравяй и да ДЕЙСТВАШ..

Не привличай СЪМНЕНИЯ в това което правиш. Когато човек прояви СЪМНЕНИЕ, той бави добрия краен резултат и получава ТРУДНОСТИ. За това имай ВЯРА- ще получиш УСПЕХ.

Ако имаш съмнение- ще ти се даде ПРЕПЯТСТВИЕ. Ти получаваш това, което искаш.

Бъди с позитивната нагласа че Всичко ще се оправи. Сътвори твоята реалност. Такава каквато я създадеш, такава ще я получиш. Това, което мислиш и чувстваш ти ‚поръчваш‘ за себе си. Помни: Животът е магия, а магьосника си ти.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *