Кое е правилното, за да постигнем красиво и здраво тяло?

Съществуват два основни начина, за да постигнем това, което желаем: Красиво и Здраво тяло. Това са нещо като две противоположнии енергии.
🍏.
Едната е активната ( динамична).  Тук се изисква ние да сме упорити, твърди, да се мъчим, потим, да сме със самочувствие, да покажем характер, да действаме, да “принудим” нещата да ни се случат… Тренираме, лишаваме се от любими храни, правим трудни за нас упражнения, излизаме от зоната си на комфорт, каляваме и засилваме волята си, рискуваме. Ние се борим за желаното. 

На обратната страна стои пасивната (магнетичната/ привличащата) енергия. Тук се изисква да сме търпеливи, да замълчим, да приемем, да се смирим, да си починем, да изчакаме, за да “привлечем” желаното, позволявайки то да се случи
🍏.
И да се доверим на природата, защото познавайки нейните закони на нас ни е ясно, че тя ВИНАГИ ни възнаграждава за усилията, които сме положили, макар и с малко закъснение.

Това значи да си хапнем някой път вкусна торта или пица, да изпием чаша алкохол, да пропуснем тренировка, цял ден да релаксираме вкъщи без да правим нищо особено…

За да постигнем това, което желаем, от нас се изисква първо да анализираме в коя противоположност се намираме в момента, коя е енергията, която преобладава в живота и действията ни. След това да се насочим в развитието на противоположната, за да изравним и балансираме положението.

Защото акцентирайки само в едната крайност, рано или късно това ще ни доведе до проблем.

За да постигнем тялото на своите мечти се налага да полагаме усилия, но ако сме твърде активни, ние започваме по – скоро да пречим на природата и процеса, така спираме нещата да ни се случат.

Тренирайте, хранете се правилно, но не забравяйте, че почивката и забавлението, са също част от процеса.💚🍏🧡

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *