Кое е слабото ти място и какво трябва да отработваш в душата и характера си? Разбери сега

За създаването на света ни Вс-ния използва 4 елемента-

Въздух, Вода, Огън, Земя. От тях е построена и част от душата на човек. Това му влияе както физически така и ментално, емоционално. Всеки ги притежава, но при различните хора има доминантна– от там идват и  негативните ни качества.

Твоята задача е да  балансираш елементите- това е поправката на душата ти в този свят.

Зодията ти отговаря на преобладаващия елемент. ( също името)

Виж къде ти е най-трудно- хармонизирай и чисти

 

🧡Огън-

-Пламъка винаги се движи в посока нагоре и никога надолу-

Това са хората които искат да бъдат на върха Другите да ги виждат, следват, уважават. Те са копирани, мотивирани, амбициозни, енергични, водачи. Най-големите лидери в света ( включително и духовни такива )  са с този доминантен елемент в душата си.

🔴Негативните черти на огъня са горделивостта, ненавистта, егото и злостта.

Готови са да унижават другите за да постигнат своя успех и да бъдат най-отгоре. Обичат да се показват и хвалят, но така нараняват и обиждат останалите.

Огън се баланисра с вода, може и със земя- те го ограничават.

 

🧡Вода-

Това са хората по насладата, моментните въжделения и удоволствието. Те много трудно въздъжат себе си от онова което може да ги наслади. Затрудняват се да пазят диети. За тях не е важно толкова уважението и да ги видят, колкото да имат моментен кеф.  Не са лидери и предпочитат някой друг да ги води, по-силен от тях.

Обичат вкусна храна, интимност, спа, масажи, шопинг- и всякаква земни удоволствия. Тичат след кратката наслада, но това ги прецаква и лишава от постоянната наслада и наистина хубавото за тях. Влечението към сладкото например ги остава Красивото и здраво тяло.

🔴Негатните им черти- Не понасят успехите на другите, завистливи са.  Също стоят много в илюзиите и фантазиите . Трудно въздържат и контролират себе си -страстите и въжделенията. Това е техния изпит в този свят.

Водата се ограничават с  огън и земя

 

🧡Вятър-

Най-важното за тези хора е да приказат. Това им носи радост. Идеалисти са, обичат философията, духовността, менталността. Обожават да разговарят, но точно там падат най-ниско.

Негативни черти: Трудно пазат тайни, клюкарят- кой какво е казал, направил, чул… обсъждат, разказват истории…смеят се, подиграват и унижават другите.

 

💛Земя-

Това са земни хора. Обичат всичко да е по ред, реалисти са. Здраво стъпили на земята. Удобно им е в къщи, обичат кревата ( и дивана). Не обичат измененията за разлика от огъня. Харесват математика, логика.

Не са толкова  духовни и ментални както са вятъра. Земята са по -материалисти хора.

🔴Негативни черти – мързел и ленивост. Те могат да нямат гордост, или проблеми със злословие но  имат в себе си тъга. Чувстват отчаяние и лиспа на мотивация. Не виждат смисъл в живота, падат лесно духом.– това е техния изпит.

Земята е суха и и трябва вода за да се намокри и чувства по-добре. За семейство огън и земя не са добра комбинация.

Анализирай доминантния елемент в душата си и балансирай с останалите. Виж кое е слабото ти място и къде имаш в повече. (много гордост, въжделения, приказки, много мързел…)

Ако сам не изменяш себе си Вс-ния ще те променя.

Хората в живота ти също ще те баланират. ( жена, деца, родители) Това е от помощта от С-здателя.

Поправката на душата ти тук в този свят, според мъдреците, ще остава за вечността. За това си дошъл тук. Това е дългосрочна инвстиция.

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за къщи ми пиши ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *