Кой тунел ще избереш?

КОЙ ТУНЕЛ ЩЕ ИЗБЕРЕШ?

В света ни има 2 реалности: положителна и отрицателна. И едната и другата са еднакво ИСТИНСКИ. И, да, те се случват- някои хора нямат енергия, не могат да постигнат красиво и здраво тяло, страдат, разболяват се, фалират, умират, не им стигат парите, мъчат се, те са в нищета и страдания. Други в същото това време кипят от енергия, сбъдват своите мечти, живеят в мисията си, имат любов, подкрепа, пари, живеят в изобилие, стават все по-красиви и щасливи. И всичко това се случва на една и съща земя, в един и същи свят, в един и същи момент.

Б-г/С-здателя ни е дал планета пълна с изобилие. Слънцето свети за всички еднакво.

Представи си живота като 2 тунела- единия пълен с хубавите неща:  любов, здраве, вярност, красота, енергия, сила, пари, увереност, а другия с не хубавите: лъжи, мъка, завист, осъждане, безпаричие, изневери, клюкарстване, наднормено тегло, целулит, ниско самочувствие и т.н. В живота си трябва да минеш през тунел, но през кой решаваш само и единствено ТИ.

Там където влезнеш, обаче, ще получаваш от същото в повече.

Всички негативни мисли, думи, действия те вкарват в тунела с негативното, дори  и да не го разбираш.

Представи си следната ситуация: Гледаш филм с убийства, конфликти, тъга. На пръв поглед това е просто един филм. Но ти всъщност вече си стъпил с единия крак в тунела с негативното. ‘‘ Когато нагазиш в калта се изцапваш‘‘. После ще отидеш на улицата, някой ще те засече с колата, ще те напсува и ти няма да разбираш, защо се случва всичко това. Ще си задаваш въпроса :‘‘От къде се взе този агресивен и негативен човек‘‘ и ще си в недоумение.

Виж себе си като кана пълна с розова течност, в нея  имаш щастие, любов, ентусиазъм, енергия. При всеки досег с негативното ти ще изливаш твоята кана и в теб ще остава все по малко и по-малко от магическата розова течност, докато накрая не я изпразниш напълно.

Положителните неща я напълват отново.

Ако хората се научим да живеем както трябва по законите на природата и Б-г, усещането вътре в нас ще е за щастие, спокойствие, блаженство и душевна лекота, а не за тежест, болка, проблеми и страхове. Енергията и материята са неразривно свързани. Едното влияе на другото.

В материалния свят  досега с негативното се проявява още като липса на енергия, лошо настроение, депресия, целулит, излишни килограми, болести, никаква мотивация или желание за живот и наслада и др.

Идеята не е да не общуваш с хората, да премахнеш завинаги тв., и соц. мрежи, или пък да се отделиш в някой манастир да медитираш по цял ден. Това са крайности. Г-Д иска човека  да присъства в материалния свят между хората, както всеки един.

И чрез материалното да се издигне в духовното.

Там където ти имаш възможност сложи контрол и граница.

Ти избираш:

 кой филм да изгледаш

♥ дали да пуснеш негативните новини

 каква музика да слушаш

 каква книга да прочетеш

 с какви хора да общуваш

 какви думи да използваш в речника

♥ за какво да мислиш……

Положителна и отрицателна мисъл НЕ могат да съществува едновременно.

Това е твоя личен, независещ от никой и нищо избор. Подбирай! Научи се да живееш осъзнато. Това ще повиши  енергията и възприятието ти за света ще стане съвсем различно, а от там и нещата, които ти се случват. Ти ще се изкачиш на друго ниво и ще се СЪБУДИШ, защото света все още спи. Хората Не осъзнават божественото вътре в себе си и каква сила притежават в действителност. Ти можеш да имаш тялото и да живееш живота на мечтите си, стига да поискаш, без значение къде се намираш на момента. Когато един човек промени себе си към по-добро и другите ще го последват. Ефекта на пеперудата. (Виру са тръгна от 1 човек и завлдася целия свят.)

Хората имаме дадени всички инструменти, с които да създадем своя рай. ‘‘Нашата цел не е да стигнем до рая, а рая да свалим долу на земята‘‘

Избирай внимателно мислите!  Случвало ли ти се е да миеш чинии, да отидеш на друго място за малко и като се върнеш отново на мивката, където си бил/а, същите мисли да се върнат в ума ти. Нашите мисли не изчезват просто така в пространството.

В края на земния ни път на всяка душа ще и бъдат припомнени и показани мислите, които са и минавали през ума от раждането и до смъртта. Нищо няма да бъде пропуснато, спестено. ‘‘Скритото ще стане открито.‘‘

Мисли за мястото, което искаш да бъдеш, това е мястото където наситина си. Виж дали си там където искаш да си. Надзиравай ума си.

Когато ти е трудно, боли те приложи воля и измести фокуса. Минуса да стане + Това е борба  и тя продължава цял живот.

Ти  трябва да се насилиш и внушиш, че ти е хубаво,  за да успееш да се преместиш в тази реалност, в която е слънчево и красиво. Иначе има опасност да се погубиш в собствените си страдания и страхове. В тунела, в който влезнеш ще получаваш от същото в повече! Ти си ГОСПОДар на твоите мисли, не те на теб! Да гледаш в минуса не значи, че си реалист! И Положителните и отрицателните неща и събития са еднакво истински в този свят. Не търси факти колко ужасен и несправедлив е живота, търси доказателства, колко прекрасен е той! Който търси намира. Това което избереш, то ще бъде, защото ти имаш заложена божествената частица вътре в теб и също като Б-г можеш да твориш своя свят!

Това е алхимия, а магьосника си ти!

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *