Коя е силната ти физическа черта и как да я използваш?

Момичета,

всяка една от нас притежава нещо красиво по себе си-  физическа черта, с която ВПЕЧАТЛЯВА хората. Това може да е твоята коса, устни, зъби, крака, усмивка, походка, очи и т. н.

Когато жената е израснала в не добра среда тя може би по – трудно ще успява да разпознае СИЛАТА си, но такава със сигурност има.

За всички НАЧИНАЕЩИ в спорта обаче това е много важно, за да останат МОТИВИРАНИ и да НЕ се отказват бързо.

Виж коя е онази част по тялото ти върху която, ако НАБЛЕГНЕШ по – усилено с тренировките (и храненето) визията ти ще стане ОЩЕ по – красива.

При повечето момичета това са корем, крака, дупе. Избери някоя от тях.

ФОКУСИРАЙ сега вниманието и УСИЛИЯТА си най-вече там, но не забравяй да тренираш и останалата част от тялото, за да не стане диспропорционално. Важен е баланса.

Ако след време успееш да направиш красив, стегнат корем след това ще ти е много по – лесно да оформиш и другата част от тялото си.

Вече ще имаш изградена някаква дисциплина, опит, воля, навици и увереност в спорта.

И така целия процес ще минава сравнително леко, приятно, мотивиращо.

Защото цялостното постигане на фигура на фитнес модел и по – атлетично визия изисква време, усилие, знания, постоянство и правилна стратегия. Иначе ще се откажеш.

Скъпи мъже, за вас тази ТАКТИКА в залата няма да работи по същия начин. Вие ще сте по-харесвани от жените, ако имате ЦЯЛОСТНО оформена фигура и УВЕРЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

Опцията само плочки на корема и тънки безформени ръце/ крака или само изфръкнало дупе без нищо друго НЕ би изглеждало много привлекателно… В природата си не сме еднакви все пак и е нормално да сме привлечени от различните неща.

Стъпка по Стъпка и така към голямата ЦЕЛ.

За ИНДИВИДУАЛНА програма на хранене или тренировки за фирнес зала или за вкъщи ми пиши .

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *