Коя ти е слабостта и къде ти е силата? Кой е изпита ти?

В част от душата на всеки човек Вс-ния поставя РАЗЛИЧНА СИЛА.

Нашата задача е да РАЗПОЗНАЕМ ДОМИНАНТНАТА такава, да живеем по нея, а не СРЕЩУ!

(Това е свързано с мисията и с поправката на душата ти в този живот)

Да я балансираме, корегираме и използваме за добро.

Огън, вода, въздух , земя- във всеки има от ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ.

Физическите, емоц. и мент. БОЛЕСТ ИДВАТ ОТ ДИСБАЛАНС В СЪОТВЕТНАТА СИЛА.

Като БАЛАНСИРАШ – ПРОБЛЕМА ти ще изчезне. Зодията и името показват силата в душата , но най -важен е ХАРАКТЕРА.

Трябва да намираш правилен баланс във ВСЕКИ от 4-те елемента, за да си здрав, красив, спокоен, успешен и енергичен/а

ОГЪН: ЖЕЛАНИЕ ДА ВЪРВИ НАГОРЕ, За тях Най- Важно е ПОЛОЖЕНИЕТО, успеха, позицията, името, търсят УВАЖЕНИЕ. Искат да бъдат на върха. Другите да ги виждат, следват, подражават. Имат ЦЕЛ ( или чувстват че няма смисъл живота им)

Най-големите лидери в света са с този доминантен елемент. ( и духовни такива)

Те мотивират, водят. Копирани са. Не обичат да следват други или да им се казва какво и как да правят (Така може да им се задуши и отслаби СИЛАТА) Предпочитат да работят за себе си.

За тях НАЙ -ВАЖНА Е ПОЗИЦИЯТА ( не толкова насладата), а също и СВОБОДАТА. Готови са да ИЗТЪРПЯТ ВСЯКАКВИ СТРАДАНИЯ в стремежа да отидат на ПО-ДОБРО МЯСТО.

Не е важно удоволствието и моментния кеф толкова ( за разлика от водата) , защото знаят че така ще се издигат.

Обичат новото – не харесват да обличат същите дрехи. Без огън НЕ можеш да се движиш.

МИНУС И ДИСБАЛАНСИ

Унищожава старото, за да върви нагоре. -иска другите да мислят като него/я и се ГНЕВИ, ако не е така.

-Гледа в бъдещето, не вижда какво има сега. Все иска още и още и в стремежа си да постига и да върви нагоре никога нему  е достатъчно.

Критикува– това му помага да се чувства че е на върха, унижава, вижда недостатъка и лошото в останалите и иска да го унищожи.

-Може без да иска да разруши и сам себе си.

-Обичат да се показват и хвалят, но така нараняват и обиждат останалите.

Дисбалансите се проявяват като ненавист, злоба, горделивост, иска което няма и в това време може да загуби което има от нетърпението си.

БАЛАНСИРА се с хора ВОДА, ЗЕМЯ- те го ограничават или САМ/а С БЛАГОДАРНОСТ . Тук и сега на онова, което има в момента .♥

ВОДА – силата на живот идва от НАСЛАДАТА. Водата оживява. За тези хора най-важно е УДОВОЛСТВИЕТО .

НУЖДАЯТ се от него. Няма ли НАСЛАДА в живота те ЧУВСТВАТ, че НЕ могат да живеят. (смрт)

РАЗБОЛЯВАТ СЕ. Не се интересуват от ПОЗИЦИЯ и УВАЖЕНИЕ толкова. Предпочитат друг по -силен да ги води. Емоц и чувствителни са.

МИНУС И ДИСБАЛАНСИ

Падат в много ЗАВИСИМОСТИ, имат различни страсти и въжделения. Това е техния изпит в този свят. Обичат всякакви земни удоволствия. ( спа, шопинг, вкусна храна, интимн, масажи….) Тичат след кратките наслади ( може и не позволени такива), но това ги лишава от постоянната таква и наистина хубавото за тях. Влечението към сладкото ги оставя без здраво и красиво тяло.  Трудно въздържат себе си, казват НЕ и пазят диети. Живеят в миналото, имат травми, страх за бъдещето. Не понасят успехите на другите. Също стоят в излюзиите и въображението. В собствен нереален свят.

В недобра среда могат да паднат до най-ниското, с хубаво обкръжение – ще се издигат

ЗАВИЖДАТ ( ако им ЛИПСВА наслада)- може да искат нещо КОНКРЕТНО, което е на другопределена къща, кола , жена ( това е по-високо ниво от просто завист и искане за хубави неща)

От ПРЕКАЛЕНИ НЕ добри удоволствия стигато до място на което трудно изпитват вече наслада от обикновените в живота неща. Това което е в природата и близо да тях не им харесва- вместо плод искат шоколад с много захар, скучно им е като излязат на кафе с половинката.

Като има прекалена наслада се потушава ОГЪНЯ в човек и той няма дух. сила да ПРЕОДОЛЯВА и да се движи на горе, става слаб, НЕ МОТИВИРАН.

Решението е ПОСТЕПЕННО да ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАВИСИМОСТИ ( пари, жени, храна…..и да намери ПОЗВОЛЕНА НАСЛАДА НО на СВОЕТО СИ МЯСТО – от спорт, здравословна вкусна храна, ограничени отношения единствено по любов, живот по мисията, учене на нови знания, ( по професията например, таланта). Задължително е за водата да работи любима професия която му дава УДОВОЛСТВИЕ.

И В ПОЗВОЛЕНОТО да сложи ГРАНИЦА. Да внимава какво и къде ГЛЕДА ( очите виждат сърцето пожелава)

Водата се ограничава с огън и земя.

ВЯТЪР – Силата му е в ДВИЖИНИЕТО. Такъв човек НЕ МОЖЕ да стои на ЕДНО МЯСТО.

Обича да се движи, но различно от огъня. Лесно сменя къщата, квартала, залата. харесва разнообразието – днес пие кафе тук, утре на др място.

Вятър са леки хора, духовни, идеалисти са. Харесват филосовфията, духовността, менталността. Обичат много да приказват. Това им носи радост. Дипломатични са. Присъединяват и уговарят лесно хора към себе си, приятно е да ги слушаш като говорят, обичат философията, общителни са, мъдри.Убеждават добре.

МИНУСИ И ДИСБАЛАНСИ

Тези хора ПОСТОЯННО ИСКАТ НЕЩО, имат безкрайни и различни възможности и желания в себе си-това ги уморява духовно, обърква ги. ( кое е правилно и за тях )

Нужен им е ПОКОЙ. Медитацията и упражненията ще ги балансират.

Затвори очи и помисли какво искаш. Трябва ли ти така желаното в действителност? Каква е ползата за света от него? То идва от ДОБРО МЯСТО или ОТ НЕ ДОБРО, ще те отведе ли до по -хубаво?

Махни болезнените искания и тези, които не ти дават покой, мисли разумно не само със сърцето.

Обедини всички желания и ги постави в една цел – мисията ти към Вс-ния и изпълнението на предназначението ти в този свят- това ще те балансира и ще ти дава сПОКОЙсвоето от което толкова много се нуждаеш.

Слабото им място е ЕЗИКАТова е изпита им в живота. Злословят, подиграват се, трудно пазят тайни. Клюкарят- кой какво е казал, чул, направил, обсъждат, разказват истории, смеят се, подигрват и унижават другите.  Някои обичат да СПОРЯТ. да се бият- физ и дух.

Могат да наранят и сами себе си. Харесва им да дават, но влизат в дисбаланс и трябва да сложат ГРАНИЦА или ще чувстват че са НЕДООЦЕНЕНИ.Не следват план.

Балансират се със земя и с РЕД, Теста им е как ще използват ДУМИТЕ. Да говорят хубави, смислени, мъдри, духовни разговори а не злословия и празнодумие. Така ще вървят напред и нагоре.

ЗЕМЯ Силата на СТАБИЛНОСТ.

Здраво стъпили на земята. Обичат реда, комфорта, предани са, вярни – казват и правят. Искат всичко да е по ред. По-материалисти са. Не са толкова духовни и ментални. Не обичат измененията. Харесват математиката, логиката. Удобно им е вкъщи.

МИНУСИ И ДИСБАЛАНСИ

Мързел, ленивост, харесват удобството на дивана. Обичат да стоят у дома и където са и не искат много да работят или да са в движение. Това им пречи да се развиват. Така нямат радост и разнообразие. Нямат толкова проблем със злословието  и горделивостта, но имат много тъга, понякога и отчаяние в себе си. Не виждат смисъл в живота, нямат мотивация, падат лесно духом – това е техния изпит.

Страх ги е да рискуват, не обичат да се качват в самолет, за да не паднат, не искат да губят от своята стабилност. Не разнообразяват. Способни са да правят едно и също без промяна 50 год .( храна, почивки, работа)

Решението- Промяната. Смени мястото, начина….направи го различно.

Земята е суха и трябва вода, за да се намокри и чувства по-добре. Земя и огън не са добра комбинация за семейство.

Как да разбереш кой елемент доминира в душата ти?

Това което мислиш си ти… Затвори очи в стая без хора. Виж какво идва в ума ти. Изчакай, защото  в началото може да идват и не сериозни мисли, но постепенно ще стават по-дълбоки и съществени.

Искаш хубава позиция в работата- огън

Имаш всякакви въжделения и страстивода

Искати се да ходиш на различни места- вятър

Мислиш как да осигуриш стабилност, сигурност и комфорт- земя

Разпознай доминантния елемент в душата си ибаламсирай като вземеш от останалите. Виж къде имаш липса или в повече- много гордост, въжделения, много мързел)

Ако сам не променяш себе си Вс-ния ще те изменя.

Хората в живота ти ще те балансират. Мъж, жена, деца, колеги, шеф, родители- това е от помощта от Твореца.

Осъзнаеш ли слабостите и силата си и балансираш ли себе си, това ще ти донесе огромна енергия.

За онлайн режим на хранене и тренировки ми пиши ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *