Крайната ти цел е щастие и удоволствие
Вс-я е създал нашия свят за да се НАСЛАЖДАВАМЕ на него. И именно това е крайната цел на творението – щастие, блаженство, удоволствие от светлината на Тв-еца.
Но много хора търсят където не трябва и без да знаят използват способи, които им носят само временен резултат и точно това в последствие ги отвежда в обратната посока.
🔴В депресията, страха, тъгата, скуката, в без паричието. В липсата на мотивация, енергия, воля, в проблемите с килограмите, с емоц. хранене.. . Всичко е дълбоко свързано.🔴
Наркотици, алкохол, чревоогодничество, пилеене на пари, краткосрочни връзки без любов, порно…
Да си доставяш удоволствие по този начин може да бъде пагубно, ако не знаеш къде и кога да спреш.
Щастието е кратко, а последствията НЕ добри. И накрая пак се чувстваш НЕУДОВОЛЕТВОРЕН.
⚠️Ако насладата от едно нещо е само за малко и си отива бързо значи НЕ това трябва да бъде основната ти ЦЕЛ.⚠️ Някъде грешиш. Не правиш добра връзка със С-здателя (Не става въпрос изобщо за религия..)
Ако успееш да се свържеш с Него по правилния начин това ще ти донесе безкрайно щастие и блаженство.💚
Светът ни е ограничен в природата. Тук всичко материално има начало и край, но Вс-я е над нея, за Него няма ограничения и Той е безкраен. Свързвайки се с Него ти се издигаш на по-високо ниво, и твоето щастие става неограничено.
 Търси удоволствията в живота на правилното място. Това става чрез контрол, воля, постоянство, дисциплина, правилни знания, мъдрост, развитие, мисия.
♦ Спираш се от сладкото и пърженото, но после получаваш Красиво и Здраво тяло и увереност в себе си. Чувстваш, изглеждаш, усещаш се добре ПОСТОЯННО. 🔸Това излъчваш, такова и привличаш. 🔸
Учиш нов език, в последствие те назначават на по-добра позиция в работата и печелиш много повече пари. Това ти дава спокойствие, душевна лекота повече възможности за интересен и изобилен живот.
🔸ПРАВИЛНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ и ДИСЦИПЛИНАТА ТИ НОСЯТ ДЪЛГОСРОЧНО УДОВОЛСТВИЕ.🔸
На пръв поглед изглежда че се ЛИШАВАШ (от вкусния шоколад) но ти всъщност ПЕЧЕЛИШ – мечтаната фигура и хубавото усещане от нея. 
💛Истинско и трайно щастие и удоволствие постига този който дава на другите. Намери своята мисия и спри да бъдеш ЕГОист.
💛Също се научи да живееш тук и сега.
🔸Излез от въображението и празните мечти и влез в реалността.🔸
💛Бъди в радост и благодарност от каквото имаш, каквото и да е то. Това не значи да не се стремиш към още, но го прави без да се жалваш!
На човекът който се усмихва без повод Т-реца след това му намира хиляди причини заради които да е радостен наистина.
Щастието и насладата от живота са твоята крайна цел. Ако сам не отклоняваш себе си от правилния път ще ги постигаш.💚

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *