Любов към теб си
ОБИЧТА е ЕНЕРГИЯ и твоите мисли, думи, действия или я ОТКЛЮЧВАТ и засилват с времето (в твоите тяло, душа и отношения) или я БЛОКИРАТ. От нея зависи целия ти живот и предназначение.
Тя се РАЗКРИВА тогава когато:
💚 Знаеш своята мисия и се развиваш в тази посока. Тогава ти си ЦЕНЕН за света и внасяш светлина в него. (радост и ПОЛЗА на другите)
Човекът който НЕ използва своите ТАЛАНТИ и ВЪЗМОЖНОСТИ дадени от Вс-я (или ги ползва за НЕ добро) НЕ може да живее в силата и величието си и да развива ПЪЛНИЯ си ПОТЕНЦИЯЛ, а това е пагубно за душата (за света ни също)
🧡 КОНТРОЛИРАШ страстите и въжделенията си.
През ‘НЕ’ се стига до най-ценното.
СПРИ себе си от това, което знаеш, че ти ВРЕДИ.
Кажи СТОП още сега, не отлагай. ‘УТРЕ’ е гласът на ЗЛОТО, което иска да те съкруши, унищожи и свали в ниското.
Не му се ПОДДАВАЙ.
Всеки вътрешно знае и УСЕЩА кое е онова, което трябва да промени в себе си. Понякога може да става въпрос и за негативно качество като ГНЯВ например.
💚 НЕ ПРАВИ НА ДРУГИЯ КАКВОТО НА ТЕБ НЕ ИСКАШ ДА ПРАВЯТ -това да бъде твой ЗАКОН и ориентир.
Така е морално, етично, честно. Това ти гарантира спокойствие, щастие и ОБИЧ в живота. Така ставаш ЗАЩИТЕН. Иначе си от другата страна, затънал в нещастие, болести, липса на мотивация, воля, безпаричие и проблеми.
💛 УВАЖАВАЙ останалите.
Опитай се да ИГНОРИРАШ недостатъците им, колкото и да ти е ТРУДНО понякога. Фокусирай се в СИЛНИТЕ им страни. Всеки човек на тази земя прави грехове и трябва да поправя себе си. Но и всеки има нещо ЦЕННО в което е по- добър от теб, което ТИ НЕ притежаваш и което можеш да ‘вземеш’ за себе си. Без ДРУГИЯ ти не можеш да ИЗДИГНЕШ теб си.
💚Ако човек се научи да дава по правилния начин обич към себе си, той ще може същата да носи и към останалите. Това е енергия. Но също така е и ПРОЦЕС, който НЕ става с еднократно действие и за един ден.
На него трябва да се учиш цял живот.📚
🧡ОБИЧТА (грижа, милосърдие, уважение, приемане, разбиране) е общата мисия за целия свят и тя е дадена от Вс-ния на всеки човек. 🧡
За индивидуален режим на хранене или тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *