Мислиш ли ”АЗ не заслужавам” ти наистина няма да получиш

Имаш ли съмнение, че не заслужаваш и че не си достоен да ти се дават хубави неща в живота ще правиш така че сам ще се отдалечаваш от Вс-ния и от благословиите, които той е приготвил специално за теб.

С-здателя е благосклонен към всички, даже и към онези, които са се отрекли от Него и вършат не добри неща. ( това на значи и ти да правиш като тях)

Той не отсъжда по справедливост, а по милост или света ни нямаше да може да съществува.

Имай повече увереност и доверие в Тв-реца. Мислиш ли: ”Аз не заслужавам” сам саботираш себе си.

Това е модел в ума ти в които си зациклил. Той те блокира. Там ти е познато и за това ти е спокойно, но трябва да излезеш от квадрата. Хората обичат сигурността, така се чувстват в спокойствие нищо, че не им е добре, но трябва да се съпротивляваш на което ти пречи. Вярваш ли, че не заслужаваш и имаш ли тази убеденост и сигурност, ти предизвикваш това да ти случва. Направи кракчва в страни от обичайното.

Не прецаквай сам себе си.

Ако човек иска много нещо и работи за него, лишава се, старае, моли се и то не идва толква бързо, това предизвиква  разочарование в него. Тогава той решава да изостави за което копнее, да се отдалечи и така се дистанцира от мечтата си. Отделя се в горчивината си от Вс-ния.

Казва си ”Ето знаех си че така ще стане! Не трябваше изобщо да се зянимвам с това

Така сам си затваряш благословията. За хубавите неща трябва вяра, постоянство и търпение. Имаш ли доверие в С-здателя ще знаеш че Той ще ти даде най-доброто. Защото Вс-ния иска хората да бъдат щастливи и твоите най-съкровени мечти са Неговите желания, те не идава  от теб.

С-здателя ще ти дава даже и да не си заслужил. Не търси справедливост, така сам се спираш.

Ти никога няма да успееш напълно да заслужиш всичко, което Тв-реца ти е дал.  Твоето действие е важно да, но което получаваш от Него не е само по заслуга, а от безкрайната любов, която Той има към теб. Не прави излишни сметки. Също не мисли че ще заслужиш тогава когато направиш нещо в бъдещето….”Ако сторя това, тогава ще заслужа

Ти не можеш да знаеш дали това ще се случи така в действителност. Твоите планове не са Неговите.

Доверието във Вс-ния се засилва когато видиш и признаеш че всичко в живота ти е за добро. Научи се в проклятието да виждаш благословия, бъди в очакване за най-хубавото, не се отказвай бързо от мечтите си и наистина това ще получаваш.

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *