Може само с твоята жена. Другите са ти забранени.

Когато мъж и жена встъпват в отношения ( интимни) те се обединяват зедно. В духовността се създава тяхно общо енергийно поле. И в него всеки от 2-ката добавя по нещо от себе си- със своите мисли, думи, действия.

Подхранвано правилно- по правилата на Вс-ния, това общо поле ще бъде източник на сили, мотивация, вдъхновение и за двамата.

То обаче трябва да се поддържа чисто и неопетнено, за да донесе щастие на влюбените и те да израстват и да се повдигат в радостта или се получава обратния ефект.

Понякога се случва така, че мъж физически е верен на своята избранница, но в ума си обича разнообразието. Има похотливи мисли към други или поглежда към не позволения канал късно вечер.

Тази ‘духовна изневяра’ ще влезе в общото поле на влюбените и автоматично ще се отрази в тяхната енергия.

Жената като по-интуитивна и духовна, подсъзнателно веднага ще засече сигнала от горе и това ще я направи притеснена, ревнива, с не доброто поведение.  Привидно без основателна външна причина.

Тя няма да разбира какво точно не е наред, но ще усеща себе си неспокойно и не сигурно. Тази енергия ще се отрази и влее в общото. И в това пространство на сила и притеснение ще се подхранва двойката. С каквото си го заредиш това ще черпиш. Всеки получава според заслугите си.

В такива отношения много трудно може да има мир и разбирателство, даже и да я има любовта. Мъжа за жената ще казва: ”Тя започна да се държи като луда, а аз нищо не съм и направил”. Неосъзнавайки собствените си грешки в ситуацията.

Хората имат забрана да влизат в непозолвени отношения и причината не е, че Тв-реца иска да намали кефа от живота ти, точно обтатното е- Той желае ти да засилиш радостта и да достигнеш максимума на това.

Всичко което правиш тук с твоите мисли, думи и действия се отразява в духовния свят, след това се връща обратно, но с още по-голяма сила.

Може да си интимен единствено с твоята си жена ( в мисли, с думи, с действия).

Другите са ти забранени!

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, натурална козметика за тяло и детокс режими за душата и тялото♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *