Моите 3 стъпки за напредък

Няма човек, който да не иска да бъде харесван. Всеки мечтае за моменти в които другите да му се възхищават. Изграждането на красиво тяло е част от тази мечта.  /За това реших да  се отдам на мисията, която имам да променя визията, самочувствието и увереността  на повече хора./ Реших да ви разкрия моите 3 стъпки, които ми помогнаха по пътя до тук.

 1. Талант:

Господ е дал на всеки някакъв талант. Някой блестят с ума си, други с красота. Едни са добри в математиката, други в поезията. Светът е доста разнообразен.

Още от малка проявявах интерес в областта на спорта. Спомням си, че  правих упражнения, които гледах от ТВ предавания. Също колекционирах различни програми за гимнастика от вестници, които изпълнявах у дома. Тренирала съм много спортове-  тенис, таекуондо, волейбол, бокс, скуош. Смятам, че спорта е вътре в мен.  Това е нещо с което се раждаш. Опита ми  ме научи, че има хора, на които спорта не се отдава, но това не означава, че нямат дисциплината и волята да спазват хранителен режим и пак да постигат добри резултати. Напротив.

За мен е oгромно удоволствиe да изучавам здравословното и спортното хранене и да прилагам наученото, защото виждайки резултатите тогава се чувствам напълно удоволетворена. Истинско щастие е  да видиш  хората, които са потърсили твоите съвети, доволни и щастливи.

Преминала съм през различни курсове, обучения прочела съм много книги, изучила съм различни системи за отслабване  и въпреки това разбирам колко безкрайна е тази тема. Ако някой ви каже че знае всичко не му вярвайте, всекидневно  изникват нови  научи статии и открития в тази сфера, противоречива информация подплатена с доказателства, за това човек трябва да се информира постоянно.

 

2. Постоянство:

Постоянството предвижва към успеха. Много хора гледат успелите и си мислят, че са родени така. Това обаче не е така.  Зад всеки успех стоят много работа, упоритост и лишения. Рядко успял човек е получил всичко на готово, но дори и тогава се изискват усиля, за да задържиш постигнатото.

Когато започнах да се занимавам активно  със спорт в началото не виждах резултатите, които исках и целях, но не се отказвах . С течение на времето започнаха да се появяват. Една сутрин се събудих и осъзнах, че  благодарение на постоянството си съм постигнала целта си, сякаш за един ден. Тогава разбрах, че нищо не е по-важно от това да си упорит и да не се отказваш.

 

3. Знания:

Като всеки човек в началото не съм разбирала достатъчно от хранене и спорт и съм правила грешки, които са много глупави.  Спомням си, например, че тренирах всеки ден без почивка всички мускулни групи  😀 За целите, които имах аз, тази стратегия не беше добра. С течение на времето, от практика, съвети от треньори, също и от наученото от курсове и лекции получих знания, които започнах да прилагам и това комплексно изгради моя опит и промени изцяло визията ми. Колкото повече научавах, толкова по-добре започвах да изглеждам.

Моя съвет към всеки тръгнал по този път е да  използва наготово и приложи съветите на специалист, за които той е отделил много време. Това ще ви спести много пари, време, напразни усиля и разбити надежди.

Ако искаш режим изготвен специлно за теб или имаш някакви въпроси, можеш да ми пишеш на:  poli@dailyfitchange.com или на Facebook страницата ми  Polina Petkova FITness Girl

Също и през контактната форма на сайта от ТУК

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *