Мотивацията на мъжа и силата на жена му. Направи я кралица и ще станеш крал

Зад всеки успял мъж е стояла една жена, която е вярвала в него- духовен закон.

И всеки трябва да намери поне една такава, която вижда потенциала му.

Това ще му помага да расте. Ако нямаш половинка може да е от майка, сестра, приятелка. Тя ще му дава духовна сила и увереността.

В 2-ката и в духовното мъжа е отражение на жената. Тя е тази която му влияе повече.

Той само реагира на нейните мисли, вяра убеждения и следва.

Как да засилиш вярата и в теб, за да растеш?

1. Избягвай да споделяш за проблемите в работата и с парите си. Не подавай своите грижи за мъжките отговорности които ти имаш на нея, ако тя не може да ти помогне. Жената е много по-чувстителна и емоционала като същество.  

Така само ще я притесниш и това което ще излъчи като фокус и енергия няма да е в полза и помощ на теб. Това не означава да влезнеш в другата крайност да не споделяш нищо с нея и да се затвориш напълно емоционално, но мъжките неща и проблеми по-добре обсъждай с мъжете.

2. Дръж в ума и образа на силен, можещ, успяващ и тя ще го увеличава все повече и това ще те повдига. Така ще минаваш по- лесно и по-бързо и през проблемите. Без да я лъжеш разбира се!

3. Прави и подаръци.

Творението работи така, че когато мъж дава на жена удоволствие през подаръци, той е този който след това ще получи най-много.

Бъди умен! Даваш, но не се лишаваш,  а получаваш. Така е създаден света ни. Ако желаеш ти да си който да получи -тогава дай! Рабира се, всяко нещо си има време, място, момент.

4.Покажи активност. Легнеш ли на дивана с дистанционното и бирата в ръка, жената до теб много трудно ще успее да види потенциала и бъдещия ти успех даже и да иска! Не запечатвай в нея образа на мързелив и не мотивиран. Това не значи, че не можеш да си починеш след работния ден. Не трябва да се изпада в крайността.

5.Учи, работи действай, прави нещо което те развива. Така ще засилиш още повече мотивацията си. Нейната вярата в теб ще започне да расте и тази сила ще ти помага и в трудните моменти, когато нещата няма да вървят толкова гладко.

6.Помагай за  проблемите и не стой безучастно. Жената иска мъжа да и е в помощ, иначе за какво си и тогава. От духовна гледна точка, тя много по-лесно би се справила сама без мъж от колкото той без нея. Нейната душа стои по-високо и е по-свързана с Тв-реца. Но това не значи, че да стои сама е правилно, напротив!

7.Показвай и сигурност, вярност, преданост. Ако те и липсват тя няма  да може се чувства добре и тази негативност ще ти влияе и на теб.

Мъжът няма ли спокойствие, мир и разбирателство в дома и отвън няма да среща хубавото! (Закон)

8.Направи я единствена и специална. Но трябва и наистина да го мислиш. Ако в ума ти са другите жени, тази схема няма да сработи и ще се провалиш.

8.Опитвай се да не я разлакваш или нараняваш ( физически, духовно)

Нараняваш ли нея и теб ще те боли.

Това важи за всички хора с които имаш контакт.

В мъдрите книги е написано, че когато мъж уважава неговата жената, хората, света и

С-здателя уважават него.

Грижиш ли се правилно за нея и имаш ли и респект, ти ще отвориш път за изобилие. Това е колективна работа и тя също трябва да участва- вие сте екип, но ако ти вършиш както трябва своето, тогава Вс-ния ще ти изпраща точната жена или тази с която си ще се изменя.

Ако направиш от своята жена кралица, тя ще успее от теб да направи крал! Бъди отговорен с което вършиш.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *