Даваш- получаваш
Всеки получава в живота си спрямо ДУХОВНОТО НИВО на което се намира в момента. Така работят законите в света.
Духовното ниво на някой НЕ се определя от броя на запалените свещи в молитвения дом, нито от изядената храна на религ. празник.
То се разбира от СЪСТОЯНИЕТО в което се намира душата на човек. От онова, което има в неговия УМ , съзнание, М И С Л И, от неговите ДУМИ, ДЕЙСТВИЯ, НАВИЦИ.
Мъдреците казват, че мисълта е по-наказуема от действието. Разстоянието от едното до другото е много малко.
Виж какво става в твоя ум тогава когато НИКОЙ не те гледа, чува. Какво правиш когато си САМ. Там се ПОКАЗВА ИСТИНАТА. Това си ТИ.
И точно от това място или БЛОКИРАШ Божествената/жизнена ЕНЕРГИЯ или и правиш път, за да ВЛЕЗЕ в живота, тялото и съзнанието.
А Б-г също е и ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ за спокойствие, любов, доброта, милосърдие, радост, Богатство. ‘Той’ е СИЛА, МОТИВАЦИЯ, ВОЛЯ, ПОЗИТИВНО ОЧАКВАНЕ ЗА ХУБАВОТО.
Иначе си от другата страна потънал/а в страх, тъга, апатия, УМОРА, неудоволетворение, бедност, ЛИПСА НА ЕНЕРГИЯ.
Човека който си мисли: ,‚Няма С-здател, и никой НЕ ме ‚вижда‘‘ и си прави каквото си иска, се блокира най-много и затъва и затъва.
Сам си си избрал мястото. Измени се и ще се издигнеш: Психически, емоционално, материално, ЕНЕРГИЙНО. Защото Няма къде да избягваш, когато се опитваш да бягаш от себе си…
Да разкриеш Б-га/ Тв-реца в теб означава да започнеш да МИСЛИШ ПРАВИЛНО. Това ще повлияе и на всичко останало. Мислите ти да са чисти, милосърдни. Такива каквито биха били, ако се ЧУВАТ от останалите.
Отношението към другия трябва да честно, без лъжи, гордост, манипулация, ИЗГОДА, ЕГО, а от любов, с разбиране и приемане.
Човека който не лъже, не краде, не завижда, не се гневи, НЕ СЪДИ, помага на другите, вижда в тях силните им качества и таланти, прави добро е на по-високо духовно ( енергийно) ниво от онзи който прави обратното.
А енергията е също ПАРИ, МОТИВАЦИЯ, ВЯРА, УСПЕХИ, КРАСИВО И ЗДРАВО ТЯЛО. И това е логично, ако ти си лъжец, хората ще го виждат, усещат и никой няма да иска да общува с теб. Така можеш да изпуснеш добра възможност и хубава работа. Ти ще си нещастен, без пари, отчаян, депресиран, БЕЗ ЕНЕРГИЯ.
Сам си си виновен. Търси вътре в теб и работи на първо място върху себе си. След това и всичко останало ще се нареди. Няма да стане обратното!
📚За още ТРАНСФОРМИРАЩА и полезна информация
поръчай програма ”Daily Detox за душата и тялото”✨ за повече ЕНЕРГИЯ +
📗 ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ за мъже и жени за намаляване на мазнините и токсините (цена 72 лв.)
Безплатен откъс виж тук: https://bit.ly/2DeaHN1
🧡 Резултати на клиенти разгледай тук: https://bit.ly/2Imu0Gc

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *