Наслада или падение

Мъдреците казват ,че С-здателя е направил нашия свят за да се НАСЛАДИМ на него, но по правилния начин! Чрез контрол, усилие, постоянство, работа, БОРБА, ДЕЙСТВИЯ!

И ако го постигаш по позволения  път- по правилата на Вс-ния, ти ще имаш красив, радостен и благословен живот и това щастие ще е с теб за постоянно -с времето ще засилва.

-Тренираш в залата, за да имаш атлетично тяло в което да се усещаш комфортно и хубаво в ежедневието и на плажа.

-Отказваш се от тортата, за да получиш повече енергия ( прекалените физ. удоволствия правят материален и муден човека)

-Записваш университет за да учиш, минаваш изпити, но получаваш в замяна добре платена работа с която да живееш спокоен и подсигурен живот

Пълно щастие! Кеф и комфорт с тялото, работата, половинката, мисията, живота и  съществуването ти.  И това е достъно за ВСЕКИ!

Но за да успяваш да се наслаждаваш на нашия свят по правилния начин на теб ще ти ТРЯБВАт знания, СИЛА, ЕНЕРГИЯ, ВОЛЯ.- или изпадаш.

Във всяко душа е заложено ЗНАНИЕ за нейната мисия и тя е наясно, че НАСЛАДАТА е крайната и цел в този свят и интуитивно е притеглена като магнит към това, то е по- силно от нея.

Проблема е че повечето хора избират да достигнат до това усещане по НЕпозволения и неправилен начин –той е по-лесен- Чрез наркотици,  порно, непозволени връзки, напиване, злословия, моментни и КРАТКИ НАСЛАЖДЕНИЯ, въжделения и страсти….

Но това ги изважда от света и ги блокира още повече в мързела, ленността, ДЕПРЕСИИТЕ и проблемите. И в тази точка на съществуване човек остава без ЕНЕРГИЯ, без воля и мотивация, БЕЗ ДОБРО НСТРОЕНИЕ и влиза в омагьосан кръг и тотално се отдалечава от възможността си да заживее както трябва.

Не са му останали нито сила, нито желание за това. Светлината в него е потънала в тъмнина.

Това е падение за душата. ( и тялото)

Или вървиш нагоре или надолу, няма как да останеш по средата.

Не си дошъл в този свят за да нагазваш още повече в калта. СЛЯЗЪЛ си за да събираш диаманти

( духовни скъпоценности)–и каквото си събереш с това ще си заминеш. И с него ще си останеш във вечността.

Защото нашия сят не е единствения и всичко което вършиш в този момент на тази земя те поставя на определено ниво и място в другите измерения. Рай или Ад тук и сега и след това- ти си избираш.

Бъди внимателен и много отговорен –става въпрос за душата ти!

Развивай и КОНТРОЛИРАЙ себе си, учи.

Прощавай, разкайва се, моли се ( На В-исшата сила, НЕ е религия).

Бъди АКТИВЕН, НЕ стой така.

Излез от злото и отиди към доброто.

И тогава ще получиш нова НЕПОДОЗИРАНА сила с която да се изместиш в правилния път и да постигаш мисията за която си роден/а . Наслада от живота и от връзката ти с Вс-ния тук и СЕГА и в другите светове след това.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *