Нашата ценна енергия, как да я засилим

Това което поддържа тялото ни живо се нарича ЕНЕРГИЯ.

Тя е тази, която отговаря за процесите произтичащи в организма ни, ( и не само). Енергията оживява кръвта, позволява на тялото ни да се движи, говори, мисли, кара сърцата ни да бият с близо 100 000 удара за около едно денонощие.

Във всяка една секунда в тялото ни от само себе си се произвеждат милиони нови кръвни клетки и според учените, случващите се процеси само в една от тях надвишава в пъти процесите произтичащи във всички химически заводи по света взети заедно. И силата която поддържа всичко това се нарича ЕНЕРГИЯ.

Представете си какво би се случило, ако тя изчезне? Ние ще спрем да функционираме и ще умрем.

Енергията се движи през цялото ни тяло и ако ние имаме от нея в достатъчни количества, ще бъдем здрави, красиви, с балансирано тегло и добро настроение.

Целия ни живот е подчинен на количествата енергия, с които разполагаме. Ние можем да я увеличаваме, но също така можем и да я намаляваме. Това е един постояннен процес зависещ от нас.

Здравето, успехите ни също зависят от нея: Високоенергийните хора са щастливи хора с хубави тела.

💚 Вашата работа се повлиява основно от нивото на енергия, което имате. Няма как да имате бизнес, да управлявате хора или да имате отговорна длъжност, ако не сте достатъчно дейни, не притежавате хъс, бистър ум, мотивация и др. подобни.

💚 Взаимоотношенията с половинката ви също зависят от тази сила. Как бихте имали хубави преживявания (и интимни вкл.) заедно, ако нямате нужната енергия.

💚 Приятелите – всички обичаме да общуваме с весели, енергични личности от които да се ‚зареждаме‘ положително и несъзнателно отбягваме тези, които нямат достатъчно енергия в себе си.

💚 Жената, която притежава енергия има красива коса, кожа, здрави нокти, балансирано тегло, красиво тяло. За нея се казва, че тя сияе отвътре.

💚 За да постигнеш атлетично, мускулесто, стегнато тяло също е нужна енергия. Няма как да бъдеш силен, ако нямаш енергия. Слабия човек няма енергия. За него се казва той е немощен. На подсъзнателно ниво всеки индивид ( дори и при животните) е привлечен от здраво тяло и силна енергия, защото тя му подсказва:

🔸Мъжът е силен физически. Той може да изхрани семейството си, да се грижи за жената и децата си.
🔸Жената е плодовита и способна да износи бебето в процеса на бременност. Също да го възпита правилно когато пораства.

Как да повишим енергията си?

🧡 Пийте повече (чиста) вода. Избягвайте енергийните напитки, защото те ви дават краткросрочна енергия, след това вероятността да сте още по-уморени е много по-голяма.

🧡 Избягвайте храните, които ви пречат на енергията. Вижте след каква храна или напитка ви се доспива повече. Това може да е захар, прекалена консумация на кафе, тестено, пържено, много мазно или храна за която дори не подозирате. Просто се наблюдавайте.

🧡Движете се повече:
Ще ви издам една тайна от ®НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО И ЗДРАВО ТЯЛО®:
🔸 4-те златни правила за повече енергия и тонус🔸:

Правило 4⃣ : 💚Колкото повече се движиш, толкова повече енергия ще имаш.💚

Тялото отделя точно толкова енергия колкото му е нужно, за да осъществи действието, което сте предвидили да направите в следващия момент. Ако вие смятате да легнете на дивана пред телевизора ще получите сравнително малко енергия, ако отидете да тренирате, тялото ще ви отдели по-голям ресурс с който да се разполагате.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *