Нелечима болест? Как да я излекуваш?

В света ни има милони болести и всеки човек страда от нещо. Може да е минимално- болка в главата или в зъба например, но това го измъчва по някакъв начин.

Как да махнеш болестта?

💚 Болестта се дава от Небесата. Тя идва с идея до теб. Моли се на Вс-ния както ти я е дал така и да си я вземе обратно! Затвори очи и кажи на глас: ”Вс-евишен, разбирам че съм направил/а нещо нередно, ще работя върху себе си и ще се променя, моля те помогни ми и вземи болестта обратно при теб.

💚 Според мъдреците болестта е не добра присъда за нещо. Тялото е огледало на душата. Те дори изглеждат еднакво. Боли ли те крака тук долу, защото имаш проблем с душата на същото място там горе.

💚 ‘Наказанието’ (следствието) което получава човек за нередното, което е вършил или върши сега е логично на греха му. Боли те ръката, защото си откраднал с нея например.

💚 Идеализирал си себе си. Тогава Вс-ния ти изпраща болест, за да ти намали важността, да се спреш и озъзнаеш. Гордостта е един от най-големите грехове! Той е пагубен за душата и човека. Там където има гордост и ЕГО не може да има Тв-рец. Това е духовен закон. Те не могат да стоят на едно място. Гордостта да е на минус, скромността да е на плюс. 

💚 Отиди на лекар-избери най-добрите и доказали се в областта. Ако случая ти е по -сериозен се допитай до минимум 3- ма специлаисти и тогава вземи решение какво да правиш.

💚 Преди да отиваш на изследвания се помоли на В-сшата сила ( не е религ). Или все едно отиваш до банката без чек. Моли се на който трябва, ако искаш да се чуе и изпълни, което желаеш!

💚 Интересувай се за болестта която имаш.

❗Но трябва да внимаваш, защото  четеш ли много статистиката и за тези които не са успяли да се излекувалат, ти ще станеш част от тях.❗ Ще вървиш по начина на природата. А можеш да я надскочиш, защото за Тв-реца няма нищо невъзможно. Той ако пожелае може да те излекува за 1 миг.❗

💚 Свързвай се единствено с хора, които са се излекували от болестта. Те притежават в себе си духовна сила с която да те повдигнат.❗ Може да е през статии, книги, групи. Вярвай че това ще се случи и на теб и никога не губи надежда! ❗Имаш ли вяра че ще се оправиш, така и ще стане -(духовен закон.)

💚 Не си давал достатъчно. Тогав С-здателя ти изпраща болест ( може да е също глоба, лихва, голяма сметка) за да си платиш нужното, и така да балансираш пропусанатото. Хората имат задължение да дават на другите , ако не го правят по желание, ще става по нежелание. След като покриеш разходите си, 10% от остатъка си задължен да даваш на който няма и му липсва. Давай според възможностите, но няма опция да не даваш.

💚 Направи дарение в името на болетта. Сума която е над комфортната ти зона.  Така ще си ‘платиш’ в Небесата и сметката ти ще е изчистена.

💚 Болката идва от любовта на Вс-ния към теб. Тръгнал си да вървиш в грешната посока. Като си порежеш пръста те заболява, за да не го отрежеш целия. Това те спасява, въпреки, че не ти изглежда по този начин.

💚Направи разкяние. То има силата да измени всичко. Покаянието е задължително за всеки. Или човек ще го направи доброволно или ще се случи чрез болест, болка, страдание, в ситуация без изход и решение. Разкаянието не е по желание, а по задължние. Ти единствено избираш дали да стане по приятния или по не приятния начин и път.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *